Ellen Justin Bieber’i Savundu!

Geçtiğimiz aydan bu yana sürekli sorunlarla uğraşan Justin Bieber ilk önce artık ödül törenlerine gitmek istemediğini çünkü orada ki insanların ‘samimiyetsiz’  ve ‘prim peşinde’ olduğunu açıklamıştı.

holding-ellen-product

Daha sonra sokaklarda yalın ayak dolaşırken ya da bir ağaçta otururken görüntülenen Justin Bieber sürekli ‘hayvanat bahçesinde ki bir hayvanmış gibi’ görüntülenmesinden rahatsız olduğunu dile getirerek artık hayranlarıyla fotoğraf çektirmek istemediğini açıklamıştı.

En son ise geçen hafta siyahi bir adamla yumruk yumruğa kavga eden Bieber için medya bir sürü haber yapmış ve kavganın aslını bilmeden ortaya iddialar atmıştı.

Yıllardan beri arkadaş oldukları bilinen ünlü programcı Ellen DeGeneres ise bir röportajında Justin’in rahat bırakılması gerektiğini söyledi:

“Onu çok seviyorum.Çok yetenekli ve çok ünlü biri.Bu da oldukça zor bir durum.O kadar güce,paraya ve şöhrete sahip olduğunuzu düşünün hem de böylesi genç bir yaşta..Justin’in etrafında ona yol gösteren pek kimse olmadı.Biraz kafasını dinlemek için uzaklaşmasını umuyorum çünkü insanların olup bitenler yüzünden onu yargıladığını görmek beni üzüyor.O daha çok genç,bu onun suçu değil.”

Haber

İlginizi Çekebilir