Jennifer Aniston 47 Yaşında Hamile!

Friends dizisinde canlandırdığı Rachel Green rolüyle kariyerinde zirve yapan 47 yaşındaki oyuncu Jennifer Aniston’ın daha önce defalarca asılsız çıkan “Anne oluyor” haberlerinin aksine bu sefer gerçekten hamile olduğu iddia edildi.

Geçen ay annesini kaybeden ve evliliği sallantıda olan Altın Küre ve Emmy ödüllü yıldızın dostları, kara bulutları dağıtacak bu hamileliği şimdiden “Mucize bebek” olarak adlandırıyor.

karni-dikkat-cekti,tby_wBwKn0er_Qaxx7fFCQ

Brad Pitt ile olan evliliğini bitirdikten sonra bir reklam filminde üçüz bebek bekleyen anneyi oynayan ve bu rolüyle çok konuşulan, üç yıl nişanlı kalıp 2015’in Ağustos ayında dünya evine girdiği Justin Theroux ile evliliğinin sallantıda olduğu söylenen Jennifed Aniston, Bahamalar tatilinde objektiflere takıldı.

Amerika’nın en çok okunan magazin dergilerinden In Touch Weekly “Anne olmak istediğini söyleyen ancak röportajlarında “Ne zaman çocuk sahibi olacaksın?” sorusundan çok sıkıldığını açıklayan Aniston’ın hamile olduğunu iddia etti.

mucize-bebek-diyorlar,oSjK-2f-aUeymcbDz7FYcQ

Eşi Justin Theroux ile sahilde görüntülenen ünlü oyuncunun büyüyen karnı ise daha önce defalarca asılsız çıkan hamilelik haberini bu kez doğrular nitelikte.

Konu üzerine Aniston’ın yakın bir arkadaşı da “Evet hamile! Justin ve O yıllardır çocuk sahibi olmak istiyordu. Jennifer geçtiğimiz ay annesini kaybetti ve şimdi de hamile olduğunu öğrendi. Mucize bu işte!” diye açıklama yapınca bütün gözler ünlü çifte çevrildi.

Aniston ile Theroux, konu hakkında bir açıklama yapmamış olsa da dostları anne acısını unutturacağını ve sallantıda olan evliliği kurtacağını düşündükleri bu hamileliğe “Mucize bebek” demeye başladı bile.

Ancak çarşamba günü New York sokaklarından görüntülenen Jennifer Aniston, hamilelik iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Haber

İlginizi Çekebilir