Rihanna’dan Babalar Günü İçin Malikane Sürprizi !

Ünlü şarkıcı Rihanna hayırlı evlat çıktı.Rihanna babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikane sürprizi yaptı. Kızının bu hediyesi karşısında Fenty, “Kızım çok kibar ve iyi yürekli biri. Bana Karayipler’de birçok ev gösterdi, ben bahçeli olanını seçtim. Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi. 10 yıl önce yaşadığı trafik kazasının etkisinden hâlâ kurtulmaya çalıştığını belirten Ronald Fenty, Rihanna’nın sağlık durumuyla da  yakından ilgilendiğini ve tedavi masraflarını karşıladığını da söyledi.

10 yıl önce yaşadığı trafik kazasının etkisinden hâlâ kurtulmaya çalıştığını söyleyen Fenty, Rihanna’nın sağlık durumuyla da  yakından ilgilendiğini ve tedavi masraflarını karşıladığını söyledi. Bu durumun basında yer almasından rahatsız olduğu belirtilen Riri yapılan iyiliklerin basında afişe edilmesine karşı olduğunu söyledi. Riri arkadaşları arasında oldukça hayırsever olarak biliniyor.

Aile bağları oldukça kuvvetli olan ünlü sanatçı şöhreti ve sanatından elde ettiği geliri ailesiyle paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmedi. Basında yer alan habere göre Rihanna için bu malikanenin babasına verebileceği en güzel hediye olduğu belirtildi.

İlk Destek Babasından Geldi

Rihanna, 7 yaşında şarkı söylemeye başladı. 15 yaşında “Combermere” adlı müzik okuluna giden Rihanna, iki sınıf arkadaşıyla beraber müzik grubu kurdu. Bunda babası  Ronald Fenty’in rolü çok büyük. Kızındaki yeteneği genç yaşlarda gören Fenty, kızına müzik konusunda her türlü desteği verdi. Her ne kadar yaşamı, müzik yapımcısı Evan Rogers’la tanışmasıyla değişsede Riri babasının hayatındaki önemini asla unutmadı.

 

RIHANNASONRESM

 

Haber

İlginizi Çekebilir