Adele’in Vergi Kaçırdığı Ortaya Çıktı!

Adele, vergi dairesine 2.5 milyon sterlin geri ödeyecek.

Sony Müzik ile 90 milyon sterlinlik (yaklaşık 400 milyon TL) sözleşme imzalamaya hazırlanan ünlü şarkıcı, hak ettiğinden fazla para almış. Vergi memurları da bunu tespit etmiş.

Sun gazetesine konuşan bir kaynak, bakın konu hakkında neler söyledi:

‘Utanç verici. Adele kendisini halkın kadını olarak tanıtıyor. Ancak bu olayla, kazandığı servetin haklı olmadığı gibi bir görüntü oluşturdu.’

Adele’in, Melted Stone Ltd ve Melted Publishing adlı şirketler aracılığıyla geçen yıl aldığı kar payının 7 milyon sterlin (yaklaşık 29 milyon TL) olduğu tespit edildi. Bu bedel, İngiltere’nin sıkı vergi kurallarının izin verdiği miktarın oldukça üstündeydi.

Ünlü şarkıcının temsilcisi, vergi dairesine 2.5 milyon sterlinin (yaklaşık 10 milyon TL) geri ödenmesi konusunda anlaşıldığını ve bir sorun olmadığını bildirdi.

Parasını sevdiklerine harcamaktan çekinmiyor
Sony Music ile 90 milyon sterlinlik bir kontrat yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, sevdiklerinin tatil masraflarını ya da mortgage ödemelerini yapmak konusunda son derece cömert… Mayıs sonlarında Heat dergisine konuşan bir kaynak bakın, neler dedi:

‘Adele arkadaşlarının tatillerini ödüyor. Çocukluk arkadaşı Laura Dockrill’in ve erkek arkadaşının Santorini’ye gittikleri özel yatın masraflarını karşıladı. 20 kadar arkadaşının Ibiza’da kiraladıkları villanın 2 milyon sterlinlik kirasını ödedi. Bir arkadaşının mortgage ödemelerini kapatırken, bir diğerine 60 bin sterlinlik araba aldı.

Aynı kaynağa göre Adele, oğlu Angelo için ayrı bir hesap açmış. Annesi Penny’nin de hem tatillerini karşılıyor hem de her yıl ona yeni bir araba alıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir