Liam Payne ve Cheryl Fernandez Evleniyor Mu?

Cheryl Fernandez-Versini ve Liam Payne’den evlilik sinyali geldi.

32 yaşındaki güzel şarkıcı, 22 yaşındaki One Direction üyesiyle Aralık ayından beri aşk yaşıyor. Cheryl’in yakın arkadaşı Tinchy Stryder, bu ilişki hakkında sürpriz açıklamalar yaptı. Sun Online’a konuşan rap şarkıcısı, bakın neler söyledi:

Cheryl-Fernandez-Versini-and-Liam-Payne

‘Eğer bu ilişki Cheryl’i mutlu ediyorsa, bu onun için de Liam için de çok iyi bir şey… Her ikisi için de müthiş… Cheryl’in bu mutluluğu umarım hep daim olur.’

Rapçi olan Tinchy, Cheryl’in 2012 yılında çıktığı ‘A Million Lights’ adlı turneye destek olmuştu. Birlikte aynı sahneyi paylaşan iki isim, o turneden sonra daha da yakın arkadaş olmuştu.

Niall Horan’dan ilginç açıklama
One Direction üyesi Liam ile grubun bir araya geldiği 2010 yılındaki ‘X Factor’ yarışmasının jürisi olan Cheryl’in birlikte olduğu duyulduğunda, ikilinin hayranları şaşırmıştı. Liam’ın dostu Niall, bu sürpriz aşk hakkında İngiliz HELLO! dergisine konuştu ve bakın, neler dedi:

PRODUCTION-Liam-Payne-Cheryl-Fernandez-Versini

‘Bu aşkın ardında küçük bir hikaye var ama ne olduğunu söylemeyeceğim. Cheryl harika bir kız. Liam mükemmel bir erkek ve en iyi dostlarımdan birisi… İkisi de çok mutlu görünüyor ve ben de onlar adına çok mutluyum.’

Bu açıklamalardan birkaç gün önce kız arkadaşından 10 yaş küçük olan Liam’ın bu aşkı hakkettiğini göstermek için elinden geleni yaptığı yönünde haberler çıkmıştı. Deli gibi aşık olan genç adam; bunu ispatlamak için güzel sevgilisini hediyelere, ilgiye ve nezakete boğuyormuş!

Kocasına sosyal medyada veda etti
Cheryl Fernandez-Versini, eski kocası Jean-Bernard ile boşanma sürecinin uzun sürmesinden usandı ve sosyal medyadaki tüm bağlarını kopardı.

One Direction’ın yıldızı Liam Payne ile aşk yaşayan 32 yaşındaki İngiliz pop yıldızı, Fransız kocasıyla boşanma işlemlerini tamamlama aşamasında… Tam da bu dönemde, Instagram başta olmak üzere Jean-Bernard ile sosyal medyadaki bütün bağlarını kesip attı.

Sunday Mirror gazetesine konuşan bir kaynak, konu hakkında şunları aktardı:

‘Boşanma süreci sanılandan çok daha yavaş ilerledi. Karşılıklı şartlar ortadayken işlemlerle ilgili hiçbir yeni bilgi gelmiyor. Süreç oldukça zorlu geçiyor. Cheryl de dayanamadı ve Jean-Bernard ile sosyal medyadaki tüm bağlarını kopardı.’

Bu haber, Cheryl’in sevgilisi Liam Payne’nin Los Angeles’taki lüks evine taşınmasından sadece birkaç gün sonra geldi.

Birlikte yaşamaya başladılar
‘X Factor’ yarışmasının jürisi, kendisinden 10 yaş küçük One Direction yıldızıyla birlikte… Ancak görünen o ki, yaş farkına rağmen ikilinin ilişkisi her geçen gün daha da ciddileşiyor.

Sun gazetesine konuşan bir kaynak, ikilinin birlikteliğinin geldiği son durum hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu:

‘İlişkileri günden güne daha da ciddi bir boyut kazanıyor. Cheryl’in İngiltere’ye dönüşünden önce, mümkün olduğunca birlikte vakit geçirmek istiyorlar. Bu yüzden de Cheryl, Liam’ın evine taşındı ve onunla yaşamaya başladı.’

Aynı kaynak, aşklarıyla magazin basının ilgisini üzerinde toplayan ikiliyle ilgili bir de sürpriz bir haber verdi:

‘Birlikte çok mutlular. Aradaki yaş farkına rağmen ciddi bir ilişki yaşıyorlar. Cheryl ilk çocuğunu Liam’dan yapmak isterse, bu sürpriz olmaz.’

22 yaşındaki Liam ile 32 yaşındaki Cheryl, güzel yıldızın Jean-Bernard Fernandez-Versini ile olan evliliğini bitirmesinden kısa bir süre birlikte olmaya başlamıştı. Ama bu sıra dışı aşk, ancak Şubat ayında belgelenebilmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir