Harry Styles Rock Yıldızı Olacak!

One Direction grubundan ayrılarak oyunculuğa ağırlık veren Harry Styles’ın, yeni projesi ile ilgili iddialar sürüyor.

One Direction grubunun, gruptan ayrıldığı halde hayranları tarafından hala çok sevilen üyesi Harry Styles sinema kariyerinde basamakları hızla tırmanıyor!

Christopher Nolan’ın Dunkirk filmi ile ilk kez beyazperdede boy gösterecek olan genç pop ikonu şimdiden yeni projesini bulmuş olabilir!

harry-styles-rock-yildizi-olacak--7208967

Daily Star’da yer alan habere göre genç yıldız efsanevi grup Rolling Stones’un Exile on Main Street albümünü kaydettikleri hedonistik yaz aylarını temel alacak olan olan belgesel türü yapımda boy gösterecek.

Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones adını taşıyacak olan filmde Styles, grubun ikonik hale gelen solisti Mick Jagger’ı canlandıracak. Deadline’ın haberine göre film Robert Greenfield’ın kitabından beyazperdeye uyarlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Set Fire to the Stars’tan hatırladığımız Andy Goddard oturacak.

Fransa’da 1972 yılında kaydedilen albüm esnasında Jagger 30’larına yaklaşmıştı, ancak Styles henüz 22 yaşında. Ancak ikili arasındaki benzerliğe pek çok kez dikkat çekilmişti.

 

Haber

İlginizi Çekebilir