2016 BET Ödüllerinde Beyonce Rüzgarı Esti!

Dün Los Angeles’ta Microsoft Tiyatrosu’nda siyahların gecesi vardı. Müzik, oyunculuk, spor ve diğer eğlence alanlarını kapsayan 2016 BET Ödül Töreni, Beyonce’nin büyük beğeni toplayan performansıyla başladı.

Beyonce, aralarında Rihanna ve Adele’in de olduğu adaylar arasında “En İyi R&B/Pop Kadın Şarkıcı” ödülünü kazanan kişi oldu.

Şarkıcı, aynı zamanda “Formation” adlı video klibiyle “Yılın En İyi Videosu” ve “Coca Cola İzleyicilerin Seçimi” ödüllerine de layık görüldü.

beyonce

2001 yılından bu yana “Black Entertainment Television” tarafından Afrikalı-Amerikalıların ve diğer azınlıkların eğlence alanlarındaki başarılarını kutlamak amacıyla düzenlen BET Ödülleri’ne bu yıl dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’nin sahnesi damga vurdu.

Anthony Anderson ve Tracee Ellis Ross’un sunuculuğunu üstlendiği gecede, parıltılı bir mayo kostümle sahneye çıkan 34 yaşındaki şarkıcı, Kendrick Lamar’ın da katılmasıyla yüksek enerjili bir performans sergiledi.

en-iyi-sarkici-secildi,4TIQ5yGcNkaPpeYErWRLAg

Video ödüllerini almak için sahneye çıkamayan Beyonce’nin ödüllerini annesi Tina Knowles aldı. 62 yaşındaki Knowles sahnede yaptığı açıklamada, Beyonce’nin Londra’da bir konser için yola çıkmak zorunda olduğunu söyledi.

Gecede Bryson Tiller “En İyi R&B/Pop Erkek Şarkıcı” ödülünü alırken, “En İyi Grup” Drake & Future seçildi. “En İyi İşbirliği” ödülü Rihanna ve Drake’nin “Work” çalışmasına gitti. Drake aynı zamanda “En İyi Erkek Hip Hop Şarkıcısı” oldu. “En İyi Kadın Hip Hop Şarkıcısı” ödülü ise Nicki Minaj’a verildi.

Ödül alan Bryson Tiller, sahne performansı da sergiledi.

“En İyi Genç Sanatçı” Bryson Tiller seçilirken, Taraji P. Henson “En İyi Kadın Oyuncu”, Michael B. Jordan “En İyi Erkek Oyuncu”, Straight Outta Compton “En İyi Film” oldu.

“Yılın En İyi Kadın Sporcusu” ödülü Serena Williams’a verilirken, “Yılın En İyi Erkek Sporcusu” ödülü ise Stephen Curry’nin oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir