İngiltere’nin AB’den Çıkması Rihanna’ya Yaramadı!

Ünlü pop şarkıcısı Rihanna son zamanlarda şanssız günler yaşıyor. Dünya turu konserleri kapsamında İrlanda’nın başkenti Dublin’de; sahneye yarım saat geç çıkan ve ‘Love the Way You Lie’ şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Barbadoslu şarkıcı, dün de İngiltere’de kötü bir sürprizle karşılaştı.

sosyal-medyanin-gundemi,FSacs3M-H0-llHw_JXn13A

İngiltere’de referandumdan çıkan Avrupa Birliği’nden ayrılık kararı Rihanna’yı da etkiledi. Sadece AB içinde değil aynı zamanda İngiltere’de futboldan, dizilere kadar hayatın her alanında etkisini göstermesi beklenen karar sonrası dünyaca ünlü şarkıcının Londra konserinde hayal kırıklığı yaşandı.

90-bin-kisi-bekleniyordu,i73u0gbbuUWTWwxofgkeXQ

Rihanna, Dünya turu konserleri (Anti World Tour) kapsamında cuma günü İngiltere’nin başkenti Londra’daydı. Ancak ünlü şarkçı beklemediği bir manzara ile karşılaştı.

Rihanna’nın sahne aldığı ve her konseri gibi hıncahınç dolu olması beklenen 90 bin kişilik Wembley Arena boş kaldı.

İngiltere’deki gündemin etkisiyle stadın yarısından fazlasının boş olması sosyal medyadan en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Üstelik Londra’da yaşanan tek hayal kırıklığı da bu olmadı. Hayranları Rihanna’nın performasından memnun kalmadı.Müzik severler, ünlü şarkıcının konserin bir bölümünde sahneden yok olduğunu ve ortalıkta gözükmediğini söyledi.Rihanna’nın sahnede olmadığını anların videosunu paylaşan hayranları, sadece boş koltuklar yoktu, Rihanna’da çok kötüydü eleştirileri yaptı.

Haber

İlginizi Çekebilir