Taylor Swift Müstakbel Kayınvalidesiyle Birlikte!

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ve İngiliz oyuncu Tom Hiddleston’ın yeni başlayan aşkı tam gaz sürüyor.

annesinin-sehrini-seviyor,jv6HFE4lkEuomUTQFQI4zA

26 yaşındaki şarkıcı ile 35 yaşındaki sevgilisi Hiddleston, önceki gün İngiltere’nin doğusundaki Suffolk bölgesinde, Aldeburgh sahilinde el ele yürürken görüntülendi.Bu romantik yürüyüşe Hiddleston’ın annesi Diana Hiddleston’ın da katılması dikkat çekti.

aile-boyu-mutluluk,KilgItb1pk-dffsogvjftA

Yıldız şarkıcı, yeni James Bond olacağı iddia edilen sevgilisi Tom Hiddleston’ın annesiyle cuma günü tanıştı. Yeni erkek arkadaşını, annesi Andrea ve babası Scott ile önceki gün tanıştırmıştı.

İskoç DJ Calvin Harris ile 15 aylık birlikteliğini sonlandırmasının üzerinden bir aydan daha kısa bir süre geçen şarkıcının, sandalet, kot pantolon ve bol bir bluzdan oluşan kıyafeti ile dağınık saçları ve hafif makyajıyla yeni sevgilisinin yanında oldukça rahat görünmesi dikkat çekti.

yeni-ask-tam-gaz,y_MGQ4eVs0KwjdJ6_XNbFQ

Yeni aşıklar ve aktörün annesinin birlikte sohbet edip güldükleri görüntüler, Taylor Swift’in müstakbel kayınvalidesinin gözünde iyi bir izlenim yarattığı yorumlarına neden oldu.

Londra’da doğan, Wimbledon’da büyüyen, “Thor” filmiyle yıldızı parlayan Hiddleston, daha önce verdiği bir röportajda, annesinin Suffolk’taki evinde inzivaya çekilmeyi çok sevdiğini söylemiş, “Sahilde yürümek ve denize taş atmak bana iyi geliyor” yorumunu yapmıştı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir