Katy Perry Günlerdir Kendi Rekorunu Kırıp Duruyor!

Bildiğiniz üzere ‘rekor’ kelimesi söylendiğinde nadir ünlüler sayılır ve Katy Perry de bunlardan biri. Hatırlayacağınız üzere Katy 2013 yılında Roar müzik videosunu yayınlamıştı ve ‘Dünyanın En Çok İzlenen 2. Müzik Videosu’ rekorunu kırmıştı.

Birkaç ay sonra yayınladığı Dark Horse müzik videosu da Roar’ı geçerek aynı rekoru kırmıştı ve Dark Horse ikinciliğe yerleşmişti.Gel gelelim ki zamanla Katy Perry müzik alanında sessizliğe büründü ve birkaç müzik video doğal olarak Katy Perry’nin önüne geçti ancak Katy Perry hala ilk 10’da yer alıyor ve son zamanlarda durduk yere kendi rekorunu kırıp duruyor.

katy-perry-youtube-riaa

Zaten gerisindeki videolar onu geçemezken, bir gün Dark Horse müzik videosu en çok izlenen klibi oluyor başka gün Roar ardından Dark Horse ardından yine Roar. Kliplerinin izlenimleri birbirine yakın oldukları için sürekli birbirlerini geçip duruyorlar. Bunun duracağı pek sanılmıyor çünkü bu 2 şarkı dünyanın en büyük hitlerinden ve aynı hızda artıyorlar.

Ünlüler yeni müzik videoları yayınladıklarında eski müzik videolarının izlenimleri de artar. Mesela Katy Perry bu 2 müzik videosunu yayınlamadan önce 500 milyondan fazla izlenen klibi yoktu ancak bunların yayınlanmasından sonra 4 tane 700 milyondan fazla klibi olan tek kişi Katy Perry olmuştu.

Lafın kısası, Katy Perry bu senenin sonunda yeni kliplerini çıkarmaya başladığında Roar ve Dark Horse kesinlikle en az +300 milyondan fazla izlenim alarak VEVO’da 2 milyara ulaşan ilk klipler olacak gibi duruyor. Last Friday Night ve Firework’de aynı şekilde +300 milyondan fazla alacak gibiler. Eğer onlarda bu kadar izlenim alır ve 1 milyarı geçerlerse Katy Perry’den daha fazla 1 milyar izlenim almış klibi olan kimse olmayacak.

Haber

İlginizi Çekebilir