LYS Sınav Sonuçları Açıklandı!

LYS sınav sonuçları az önce açıklandı. Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği LYS sonuçları ÖSYM’nin sonuç açıklama sisteminde yayınlandı. Bugün öğle saatlerinde açıklanması beklenen LYS sonuçlarının akşam saatlerinde açıklanması sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. 2016 LYS sınav sonuçlarını haberimizde yer alan linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

LYS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Darbe girişimi nedeniyle daha sonra açıklanacağı iddia edilen LYS sonuçları için dünÖSYM’den flaş bir açıklama gelmişti. Bugün öğle saatlerinde açıklanacağı duyrulan LYS sınav sonuçlarının açıklanmaması üzerine öğrenciler sosyal medya hesapları üzerinden adeta isyan etti.

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği LYS sınav sonuçları az önce ÖSYM sonuçaçıklama sistemi üzerinde erişime açıldı. Öğrenciler sınav sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak kontrol edebilirler.

LYS sonuçları ile ilgili adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar LYS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden, sms ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olup YGS sonuçları da LYS sonrasında internetten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır.

LYS SONUÇLARINI BU LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ!

Haber

İlginizi Çekebilir