Taylor Swift ve Kanye West’in Telefon Görüşmesi Ortaya Çıktı!

Bildiğiniz gibi Kanye West, Famous isimli şarkısında Taylor Swift‘ten oldukça sık bahsediyordu. İçinde ‘S*rtük’ gibi kelimelerin de bulunduğu ve hatta birlikte ilişki yaşadıklarına dair hikayelerin de anlatıldığı bu şarkı Taylor Swift’in hiç hoşuna gitmemişti. Kanye West şarkısının sözlerini Taylor’dan onaylayıp yazdığını iddia etse de Taylor bunu inkar etmişti. Kanye’nin eşi dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian ise Snapchat hesabında Taylor ve Kanye’nin ‘Famous‘ şarkısı hakkında telefonda konuştukları kısımları hesabında paylaştı ve herkesi şaşırttı. İşte Kanye ve Taylor’ın konuştuğu bazı kısımlar:

Kanye: Böyle bir şeye sahip olmak çok iyi.

Taylor: Biliyorum, yani bu bir iltifat gibi.

Kanye: Seni bir kişi ve bir arkadaşım gibi önemsiyorum. Böyle şeylerin seni mutlu etmesini istiyorum. Rap’in insanları mutsuz etmesini istemiyorum.

Taylor: Hangi satırların daha iyi olacağını düşünüyorsan onları yaz. Diğer türlü samimiyetsiz olur. Ve gerçekten bana bunu söylemeni takdir ettim. Çok hoş.

Kanye: Arkadaşın olarak sana karşı bir sorumluluğum var. Bununla ilgili sıkıntın olmadığı için teşekkür ederim.

Taylor: Gerçekten takdir ediyorum. Bana şarkındaki bir sözü söylemeni asla tahmin edemezdim. Ve bana gönderdiğin çiçekleri Instagram’a koydum ve şuana kadarki en fazla beğenime ulaştım.

Kanye: İlişkiler kavga içeren satırlardan daha önemlidir.

Taylor: Evet, yani kimsenin birisinin bu şarkıyı dinleyip ağladığımı düşünmesini istemiyorum.

Kim Kardashian‘ın bu görüntüleri yayınlaması ise sözde Taylor Swift‘in şarkı sözlerini onayladığını gösteriyor.

Haber

İlginizi Çekebilir