Taylor Swift’ten Kim Kardashian’a Çok Sert Tepki Geldi!

Taylor Swift ile Kanye West’in arasındaki telefon görüşmesini açığa vuran Kim Kardashian, ortalığı birbirine kattı. Taylor’ın şarkı hakkında bilgisi olduğunu açıklamak için bu videoyu paylaştı, Taylor Swift ısrarla bilgisi olmadığını söyleyerek açıklamalarda bulunuyordu.

Bu telefon görüşmesini paylaştıktan sonra da Taylor Swift’ten çok sert bir cevap geldi. Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

capture-20160718-145036

“Videoda Kanye West’in şarkıda bana “s*rtük” diyeceğini söylediği kısım nerede peki? Yok, çünkü hiç olmadı. Bütün dünyanın karşısında “s*rtük” dediğinin birisinin duygusal tepkilerini kontrol edemezsin. Tabi ki şarkıyı sevmek istedim. Kanye West’in şarkıyı seveceğimi söylediği zaman ona inanmak istedim. Dostane bir ilişkimiz olsun istedim. Şarkıyı bana dinleteceğine söz verdi ama asla yapmadı. Telefon görüşmesinde Kanye’i desteklemek istedim, henüz duymadığın bir şarkıyı onaylayamazsın. Şarkının hikayesi bana verilmiş ve şarkı bana dinletilmiş gibi yanlış bir şekilde yalanca bir açıklama yapılıyor. Bu hikayenin her zaman dışında tutulmak istedim, 2009’dan beri asla bir parçası olmak istemedim.” mesajı yazılı olan bir fotoğraf paylaştı.

Haber

İlginizi Çekebilir