Tom Hiddleston ve Taylor Swift evleniyor mu?

Tom Hiddleston, sevgilisi Taylor Swift’e evlenme teklif etmeyi düşünüyor.

Bilindiği üzere ikili, daha önce birbirlerinin aileleri ile tanışmışlardı. Ardından beraber tatile gittiler ve ilişkileri hızlı bir şekilde ilerliyor. Peki; ikili, aşk hikayelerinde büyük bir adım atmaya hazır mı?
Us Weekly dergisine konuşan bir kaynağa göre; ikilinin sürpriz aşkı ‘rüya gerçek oluyor’ şeklinde ilerliyor ve hatta Tom Hiddleston, güzel şarkıcıya evlenme teklif etmeyi düşünüyor:

taylor swift tom hiddleston 01

‘Tom çok romantik, klasik ve kibar biri… Her şeyi doğru bir şekilde yapıyor. Çok yakında evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor.’

Aslına bakılırsa, bu biraz hızlı bir gelişme gibi görünüyor. DJ Calvin Harris’ten henüz ayrılan Taylor, evlilik için acele ediyor gibi görünmüyor. Bakalım, iki ismin aşkında sürpriz bir gelişme olacak mı?

Taylor Swift’le ilgili sorulardan kaçtı
Ünlü aktör 10 Temmuz günü Avustralya’da tek başına yürüyüşe çıktı. Yürüyüşü esnasında gazeteciler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Tom, Taylor Swift ile olan ilişkisi hakkında sorular soran gazetecilere cevap vermekten kaçındı.

Bir muhabirin Taylor hakkında sorduğu soruyu ‘Eğer bir sakıncası yoksa, cevap vermeyeceğim’ diyerek kestirip attı. Taylor Swift ile bir sonraki planlarının ne olduğu sorusuna da yine kaçamak bir cevap verdi:

‘Bilmiyorum. Sadece geri dönmek güzel.’

Röportaj esnasında hayranları tarafından büyük ilgi gören Tom Hiddleston, bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve küçük bir hayranına sarılarak onunla kısa bir süre için sohbet etti. Hayranı ise mutluluktan göz yaşlarını tutamadı.

Tom sevgilisi hakkındaki sorulara kaçamak yanıtlar vere dursun; Taylor yakın arkadaşlarına, ünlü aktörün ‘doğru kişi’ olabileceği yönünde açıklamalar yapıyor.

İkili, Haziran ortalarında Selena Gomez’in Nashville konserini izlemeye gitmişti. Birlikte konseri izleyen ikili, samimi hareketleri ile dikkat çekmişti.

Bildiğiniz üzere Taylor ve Tom, yaz başlarında yeni bir ilişkiye başladı. Taylor, Calvin Harris’den ayrılır ayrılmaz Tom Hiddleston ile başladığı yeni ilişkisi yüzünden eleştiri almaya devam ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir