Demi Lovato Ve Nick Jonas Billboard’a Konuştu

Demi Lovato ve Nick Jonas’ın dostluğu Camp Rock filminden bu yana sürüyor.Tüm bunlardan sonra Nick Billboard dergisine ”Tuhaf bir hayatın içindeyim ,tek başınayım ama yanıltıcı olabilir.Demi,dramayı seviyor bu yüzden şu tanışma laneti denilen olayı kötü bir şey hissetmeden konuşmalıyım.”

Nick-Jonas-Demi-Lovato-bb19-01ab-billboard-1500

Demi de olaylara ” Benim gibi, pekiii dedikodu ne ?Kim?Bana her şeyi anlat.” şeklinde açıklamada bulundu.

06-Nick-Jonas-and-Demi-Lovato-09-bb19-fea-billboard-1240-cv

 

Nick ”Bu yanıltıcı şeyi duyduğumdan beri,ben duygusal olarak müsait değilim.” diye ekledi. Nick yeni albümü için iki yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Olivia Culpo’dan ilham aldığını söyledi.

04-Nick-Jonas-and-Demi-Lovato-07h-bb19-fea-billboard-1240-98

 

https://www.instagram.com/p/BHvF3lKDJXu/?taken-by=ddlovato

Demi Lovato aynı zamanda İnstagram hesabından fotoğraf paylaştı.”Nick Jonas ve ben #hondacivictour ‘e eğlenmeye gidiyoruz. Netjets’e  bizi getirdiği için teşekkürler.Yarın görüşürüz. Newark !!

Nick 20’lerinde bir adam ve ünlü ve eğlenmeyi biliyor.Dinleyin o bir ilişki içerisinde olduğu zaman ,benim gibi ayrılırdı.Her hangi biri her şeyi söyleyebilir ama sen şimdi doğruyu biliyorsun ,bu yüzden eğlen ve devam et.”

02-Nick-Jonas-and-Demi-Lovato-92-bb19-fea-billboard-i-1548

Billboard ikiliye oda arkadaşı olup olmadıklarını sorduğunda ikisi de ‘No’ cevabını verdi.Demi ” Bu garip olurdu.” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir