Adalet Birliği: Bölüm 1’in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Uzun bir süredir çizgi roman hayranlarının merak içerisinde beklediği yapımlardan birisi olan Justice League için ilk fragman bizlerle buluştu. Aksiyon dolu dakikalara hazırlanın!

wonder-woman-gal-gadot-wonderwomansnap1-175496

1970’ten beri San Diego’da düzenlenen bir çizgi roman fuarı olan San Diego Comic-Con, bu sene de tüm hızıyla devam ediyor. Çizgi roman hayranlarını bir araya getiren etkinlik, renkli görüntülere ev sahipliği yapmaya devam ederken; birçok oyun ve sinema açıklamaları da gündeme gelemeye devam ediyor. Bu yapımlardan birisi de Justice League oldu.

ben-affleck-batman-v-superman-adaletin-şafağı-filmi

Justice League yani Türkçe adı ise Adalet Birliği, DC Comics evrenine ait süper kahramanlarının adalet için oluşturduğu ekip olarak çizgi romanlar halinde karşımıza çıkmıştı. Çizgi romanlarının bir hayli başarılı olması ile birlikte ise, bu evrenin beyaz perdeye taşınması da kaçınılmaz oldu.

3258593400000578-0-image-m-25_1458651584726

Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve The Flash Hepsibirden!

Uzun bir süredir beklenen Justice League, sonunda ilk fragmanı ile bizlerin karşısına çıktı. 300 isimli yapım ile altın çağını yaşayan ve yakın zamanda ise Batman v Superman: Dawn of Justice yapımının yönetmenlik koltuğundaki ünlü isim Zack Snyder, bu yapımda da yönetmen olarak karşımıza çıkıyor.

Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman ve Cyborg gibi isimlerin yer aldığı Justice League, 17 Kasım 2017 tarihinde vizyona girmeye hazırlanırken; ilk fragman ile bizleri bir hayli heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Haber

İlginizi Çekebilir