Justin Bieber Grammy’e mi Koşuyor?

Majör Lazer ve Justin Bieber iş birliğiyle yayınlanan ‘Cold Water’ şarkısı, yayınladıktan dakikalar sonra tüm online müzik dinleme kanallarında birinci sıraya yükseldi. Hayranlardan “Grammy kokusu geliyor” yorumları yapıldı.

Avrupa’da yaptıkları muhteşem bir yaz turnesinin ardından Diplo, Walshy Fire ve Jillionaire’in ortak projesi olan Majör Lazer, yepyeni single’ı ‘Cold Water’ı Justin Bieber ve M0 iş birliği ile kaydetti ve geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürüldü

single-review-major-lazer-ft.-justin-bieber-cold-water-02

Diplo’dan Olumlu Eleştiriler

Sözleri Ed Sheeran’a ait şarkının prodüktörlüğünü Benny Blanco üstlendi.

Şarkı hakkında açıklama yapan Diplo, “Yıllardır Benny Blenco ve Ed Sheeran ile çalışmak için doğru şarkıyı bekliyordum. Cold Water’ı duyduğum an, ‘o şarkı’ olduğunu anladım. Justin’e ulaştığımızda zamanlamamız mükemmeldi. O da şarkıya bayıldı ve sonra M0’ya ulaştık. Majör Lazer olarak ulaşabileceğimiz en taze ve ilgi çekici kaydı yapmak için elimizden geleni yaptık” dedi.

Dün yayınlanan şarkı, yayınlanır yayınlanmaz tüm online müzik dinleme kanallarında birinci sırayı kaptı. 40 ülkede birinci sıraya çıkan şarkının ülke listesini paylaşan hayranlar, “Grammy kokusu geliyor” yorumları yaptı.

Haber

İlginizi Çekebilir