Kim Kardashian Kanye West İçin Pişman Değil!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap şarkıcısı eşi Kanye West, Harper’s Bazaar Dergisi’nin Eylül 2016 sayısı için objektif karşısına geçti. Birlikte röportaj da veren ikili, bilinmeyen yönlerini anlattı.

PİŞMANLIK YOK

Kim Kardashian söz konusu sosyal medya olunca hiçbir pişmanlık hissetmiyor. “Hiçbir tweet’imden dolayı pişman olmadım” diyen yıldız, “Ben tweetleyen ve sonra da silen biri değilim. Dolayısıyla pişmanlığım yok” şeklinde konuştu.

pismanlik-yok,hOf5NXws5k-097SXmUlSWg

KİRALIK ADA

Kim Kardashian, eşi Kanye West’in doğum günü için bir ada kiraladı. Kanye West, bu konuda “İnsanları farklı hissettiren durumlar vardır ya, ‘en iyisi benim’ pozisyonundan da daha üst bir yerdesinizdir” yorumunu yaptı.

KIM’İN KİLO TAKINTISI

Kim Kardashian şişman görünmekten şikayeçi. Sırları sorulduğunda Kardashian, “Bazen şişman görünmek” yanıtını verdi. “Bunu çok ciddiye alıyorum. Elimden geleni yapıyorum, diyete başlıyorum ve forma giriyorum. Şişman olduğumda kendimi güvensiz hissediyorum” dedi.

kimin-kilo-takintisi,hdOfiimNSECM2Fksq8pX6g

BİRBİRLERİNDE EN SEVDİKLERİ ORGAN

Çift, birbirlerinin en sevdiği yerlerini açıkladı. Kanye West, “Kim’in kalbi en sevdiğim yeri” derken; Kim Kardashian, “Kanye’nin kalbi demek zorundayım. Bir de her zaman bacaklarını çok sevdim” dedi.

KANYE DÜŞÜNMEYİ SEVMİYOR

Kanye West, “Popüler inancın aksine düşünmeyi sevmiyorum. Sanırım insanlar çok düşündüğümü düşünüyorlar. Ama düşünmüyorum. Çok düşünmeyi sevmiyorum” dedi.

KANYE WEST TAYLOR ŞARKILARINI SEVMİYOR

Kanye West’in sevdiği bir Taylor Swift şarkısı yok. Oysa Kim Kardashian, “Onun şarkılarının hayranıyım” dedi. Ancak çift yakın zamanda Taylor Swift’le tatsızlık yaşamıştı. West’in “Famous” şarkısının sözlerinde geçen, “Sanırım ben ve Taylor hala birlikte olabiliriz/ Çünkü o k*ltağı ben ünlü yaptım” sözleri üzerine Taylor Swift ateş püskürmüş, “Bu şarkıdan asla haberim yoktu” açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine Kim Kardashian, Kanye West’in şarkı yayınlanmadan Taylor Swift’i arayıp onun iznini istediği görüşmeyi sosyal medyada yayınlamıştı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir