Cara Delevingne Duygularını Elle Dergisine Açtı

Cara Delevingne Duygularını Elle Dergisine Açtı

Cara Delevingne Elle’nin Eylül sayısına kapak yıldızı oldu.

Yoganın hayatındaki yeri hakkında : “Benim için yoganın tek yolu gerçekten bir şeyler hissedebilmem ve kendimi nasıl kontrol etmem konusunda yardım etmesidir. Çünkü tamamen mantıksız acı çeksem de ve daima iyi olsam da, ben bir yerlerde daima acı çekerim. Eğer her gün çok fazla ağlamazsan ben hayata tutunurum ve cildim gibi yıkıcı şeyleri içimde tutarım.”

gallery-1470147040-cara-1

Sosyal Medya hakkında :”Sadece burada değilim ve kızları da erkekleri de dinlerim ama genellikle kızlar ‘Ben buradan geçtim ve ben doğru olanı yapıyorum’demeksizin zorbalık,cinsellik,depresyon , suçluluk ve intihar gibi konular hakkındaki her şeyi söylüyorlar.Eğer ben onların olduğu zamandan daha iyi bir zamanda bir gence yardım edebilirim ,daha sonra ben lanet olası bir şekilde giderim.Bir gencin berbat olmasını anlıyorum.Ve bazen diğerleri tarafından son bulabiliyor.”

gallery-1470147111-elle-september-cara-delevingne-01

Will Smith ile paylaştığı ilk deneyim hakkında : ”Bir kişinin önünde bile ağlayabileceğimi hiç sanmıyorum.çünkü ‘duygu zayıf,başın yukarıda,devam et,ileri ve geri’ şeklinde büyüdüm.Hiç birisi sağlıklı değil. Will Smith çocuklarını yetiştirirken anımsadığı  ilk duygularını bana söyledi ve ben bunu duyduğumda ‘Tanrım,bir peri hikayesi gibi geliyor ‘. dedim. Çünkü duygular önde olmalı. En önemli şey. Hayır ağlamaya başlamayacağım.”

gallery-1470147426-elle-september-cara-delevingne-05

Cara Delevigne 3 Ağustos Çarşamba sabahı köpeği ile beraber Claridge’s Otel’deydi.

Haber

İlginizi Çekebilir