Ozzy Osbourne Seks Bağımlısı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Ozzy Osbourne’un eşi Sharon Osbourne, kocasının seks bağımlısı olduğunu ifşa etti. Ardından şarkıcının menajeri de bağımlılığını doğruladı.

Black Sabbath’ın grubunun solisti Ozzy Osbourne’un 34 yıllık eşi Sharon Osbourne, bir TV programına katıldı.
38547_1
Sharon programda, eşi Ozzy Osbourne’un seks bağımlısı olduğunu açıkladı.Sharon Osbourne, 67 yaşındaki eşinin seks bağımlılığının aileyi etkilediğini söyledi.
Sharon, “Bu bağımlılık çok zor. Çünkü tüm ailemizi etkiliyor. Uyuşturucu ya da alkol bağımlılığı daha kabul edilebilir ama birinin seks bağımlılığı varsa, bu çok utanç verici” dedi.
Ozzy Osbourne’un menajeri de son 6 yıldır ünlü müzisyenin seks bağımlılığı konusunda terapi gördüğünü açıklayarak bağımlılığını doğruladı.
38547_4
Osbourne’un sevgilisi olduğunu söyleyen saç tasarımcısı Michelle Pugh ise, “Ozzy’nin zaten mutsuz bir evliliği vardı. Biz hayatımızın aşkını yaşadık. Bana dünyanın en güzel ve en değerli kadınıymışım gibi davrandı” dedi. Bunun üzerine Osbourne’un sözcüsünden açıklama gecikmedi.
Ozzy Osbourne’un sözcüsü People dergisine bir açıklama yaptı: ‘Bayan Pugh, onların cinsel birlikteliğini bağlamından çıkardığı için üzgünüz, ayrıca sanatçı cinsel birliktelik kurduğu diğer kadınlardan da özür diler!’
Öte yandan, Michelle Pugh, Osbourne’un TV programcısı kızı Kelly’yi dava edeceğini açıkladı.
Pugh, People dergisine yaptığı açıklamada Kelly’nin ona hakaret ettiğini ve tacizle yıldırmaya çalıştığını öne sürdü ve bu nedenle işini kaybettiğini söyledi. Pugh ayrıca Sharon ve Kelly’nin ona fiziksel olarak saldırdığını da iddia ediyor.
38547_8
Kelly Osbourne, geçtiğimiz mayıs ayında babasından intikam almak için ‘Ucuza oral seks arayan varsa arasın’ diyerek Michelle Pugh’un telefon numarasını Twitter adresinden yayınlamıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir