Adele 2017 Super Bowl’a Katılmayacağını Açıkladı

2015 Kasım’ında piyasaya sürdüğü 25 isimli albümünün ardından Şubat ayında Adele Live 2016 adını taşıyan turunu başlatan 28 yaşındaki şarkıcı, Los Angeles Staples Center’da konser verdi.Konser sonrası yaptığı açıklamada Adele, hakkında çıkan söylentilere bir açıklık getirerek 2017 Super Bowl devre arası şovunda performans sergilemeyeceğini söyledi.

Adele “Çok kibarlardı ve bana yer almam için istekte bulundular fakat ben kabul etmedim. Üzgünüm, belki sonraki sefere yeni albümümü yayımladığımda” açıklamasında bulundu.Bu sözler üzerine organizasyonu yürüten NFL “Houston için müthiş bir gösteri hazırlanmaya odaklandık ve uygun bir zamanda kimin bu işi üstleneceğini duyurmayı dört gözle bekliyoruz.”dedi.

Adele,şubat ayında başladığı Adele Live turnesini kasım ayında sonlandırmayı planlıyor. Super Bowl 2017 için aldığı bu sürpriz karar ile kasım ayından sonra Adele’in Los Angeles’daki yeni malikanesinde yaşayarak gözlerden uzak kalacağı tahmin ediliyor. Ünlü şarkıcının bu davranışı yeni albüm için stüdyo kayıtlarına başlayacağı yönünde söylentileri de beraberinde getirdi.Adele 25 albümüyle yakaladığı başarıyı Adele Live turnesinin bitimiyle sonlandıracak.

Los Angeles Staples Center

Haber

İlginizi Çekebilir