Austin Mahone 2 yeni şarkısını yayınladı

Austin Mahone’un, bu hafta içerisinde 2 yeni single yayınlayacağı duyuruldu. 20 yaşındaki Amerikalı pop şarkıcısı, yepyeni müzik projelerini hayranlarıyla buluşturacağının müjdesini verdi.Genç yaşta müzik hayatına başlayan şarkıcının pop müziğinin de gelecekteki en büyük isimlerinden biri olacağı öngörülüyor.

Yeni yayınlayacağı single ile alakalı olarak ayrıntılı bilgi vermeyen genç şarkıcının bu yeni projesi yakın bir zamanda müzikseverlerle buluşacak.şarkıcı son albümünü 2014 yılında yayınlamıştı.

“Send It” ve “Way Up” adlı iki şarkı number1’da

Austin Mahone ismi ile tanınan sanatçının gerçek ismi Austin Carter Mahone’dur. Yalnız genç oyuncunun soyadı “Mahoney” şeklinde değil “Ma-hone” şeklinde telaffuz edilir.

Austin Mahone’un takma adı nedir?

Austin Mahone Ameezy takma ismiyle çağrılabilmektedir.

Austin Mahone’un ayırt edici özellikleri nelerdir?

Austin Mahone’un badem şeklindeki ela gözleri ve saçları onun kendine has sevilen özellikleridir. Ayrıca genç sanatçının gülümseme şekli de hayranları tarafından sevilmektedir.

Austin Mahone ne zaman doğdu?

Austin Mahone 1996 yılında doğmuş genç bir sanatçıdır. Austin Mahone’un doğum tarihi 4 Nisan 1996’dır.

Austin Mahone’un burcu nedir?

Austin Mahone’un burcu koçtur.

Austin Mahone kimdir?

Austin Mahone kısaca ünlü AmerikalıYouTube ünlüsü, genç pop şarkıcısıdır. Austin Mahone YouTube’da 2010 yılının Haziran ayında ilk paylaşımlarını, en iyi arkadaşı Alex Constancio ile birlikte yapmıştır. Justin Bieber, Taylor Swift gibi ünlü sanatçılara yaptığı cover’larla 2011 yılında tanınmaya başlamıştır. YouTube’da geniş bir hayran grubu tarafından parçaları dinlenmiştir. 2012 yılında “11:11” ve “Say Somethin” isimli single’ları piyasaya sürülmüştür. Genç şarkıcı 2012 yılında çıkardığı “Say You’re Just a Friend” albümünün ardından 2013 yılında “What About Love” isimli albümünü çıkarmıştır. Austin Mahone ayrıca 2013 yılında “Heart in My Hand” isimli single’ı ve “Şirinler 2” sinema filmi için Becky G ile birlikte “Magic 2.0” adındaki single’ı çıkarmıştır. Austin Mahone Amerika’nın ikinciJustin Bieber’ı olarak lanse edilmektedir.

Haber

İlginizi Çekebilir