Selena Gomez Justin Bieber’e saygı dersi verdi

Selena Gomez Justin Bieber’e hayranlarına saygısızlık yaptığı için tepki gösterdi. Bieber’ın, yeni sevgilisi Sofia Richie ile olan fotoğraflarına eski sevgilisi Selena Gomez’in hayranları binlerce yorum yazınca Justin tepki gösterdi. Bunun üzerine Selena Gomez de söze girince tartışma büyüdü. Gomez, Justin’e saygı dersi verdi.

Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber, yeni sevgilisi Sofia Richie ile fotoğraflarını paylaşınca hayranları altına yorumlar yazmaya başladı..

081516-justin-bieber-ve-selena-gomez-birbirine-girdi-1

‘BU KADAR KÖTÜ OLAMAZSINIZ’

Bunun üzerine Justin Bieber fotoğrafını şu sözlerle paylaştı: Eğer böyle nefret dolu mesajlar yazmaya devam ederseniz hesabımı korumaya alacağım. Gerçekten benim hayranımsanız bu kadar kötü olamazsınız.

tumblr_mavq91E5LT1r25xgk

‘ONLAR SENİ HERKESTEN ÖNCE SEVDİ’

Selena Gomez ise araya girdi ve şu yanıtı verdi: Eğer “nefretle” başa çıkamıyorsan sevgilinin fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Bu sadece senle onun arasında özel kalmalı. Hayranlarına kızma. Onlar seni herkesten önce sevdi ve destekledi

‘BENİ KULLANMA’

Justin Bieber’dan gelen yanıt ise biraz ağırdı: Geçmişte beni dikkat çekmek için kullanan insanların hala bunun için uğraş verdiğini görmek komik. Üzücü. Sevgilerimle…

‘BUNUN İÇİN YARATILMADIM

ikinci yorum da hemen ardından yine Justin’den geldi: Ben kimsenin nefretini kabul etmek için yaratılmadım. Umarım hepiniz benim arkadaşlarıma ve birbirinize karşı kibar olmayı başarırsınız. Ve evet! ‘Belieber’ları seviyorum.

‘BÜTÜN HAYATIM ONLAR’

Ardından Selena Gomez, bu sözlere yanıt vermese de kendi hesabından hayranlarıyla çekilmiş fotoğraflarını koyarak “Bütün hayatım onlar. Benim için en değerlilersiniz. Her gün yaptığım şeyden mutlu olmamı sağladığınız için teşekkür ederim” dedi

BENİ GÖLGEDE BIRAKTI

ABD’li pop şarkıcısı Selena Gomez, geçen hafta Justin Bieber’la birlikteliğinin kendisini ve şarkıcılığını gölgede bıraktığını itiraf etti.

Haber

İlginizi Çekebilir