Kesha Dr. Luke’un Peşini Bırakıyor mu ?

Billboard’un yaptığı habere göre, uzun süre manşetlerde tecavüz ve dava haberleriyle gündeme gelen Kesha, geri adım atarak davasından vazgeçiyor. 2013 yılından bu yana müzik kariyerine ara vermek zorunda kaldığını açıklayan Kesha’nın bir an önce yeni bir albüm yapmak istediği söylendi. Ünlü şarkıcı bu uzayan hukuk sürecinde çok yıprandığını ve bu sürecin kariyerini olumsuz etkilediğini belirti.

Dr. Luke’un kendisine tecavüz ettiği yönünde California mahkemesinde devem eden mahkemeyi Kesha kaybetmişti. Hukuk yolunda aradığını bulamayan Kesha, Dr. Luke ile yaşadığı gerilimi sonlandırıp, kariyerine devam etmek istediği açıklandı.

“Mücadeleye Devam”

Kesha’nın Vokali Zedd’in açıklamasına göre hali hazırda  davalık olduğu produksiyon şirketinde 28 yeni şarkı hazır beklemekte. Kesha bir an önce bu şarkıların yayınlanmasını istiyor. Yaptığı açıklamada “Mücadelem devam edecek. Ancak bu sürek çok ağır işliyor. Daha fazla müzikten uzak duramam” dedi.

Avukatının yaptığı açıklamda ise California’da kaybedilen dava’yı Newyork’a taşıdıklarını ancak eski plak şirketi ile olan kontratın feshinin zaman alacağı bu yüzdende Kesha kontratın gereğini yerine getirerek müzik kariyerine devam edeceğini söyledi.

 

kesha-drops-abuse-aug161-compressed

Haber

İlginizi Çekebilir