Miley Cyrus Ve Liam Hemsworth’un Balayı Tatili İptal Edildi

Şarkıcı Miley Cyrus ve nişanlısı oyuncu Liam Hemsworth,  lagün ve bariyer kayalıkları ile çevrilmiş huzurlu Fransız Polinezyası’nda evlenmeye hazırlanmışlardı. Çift tüm hazırlıkları yaptı. Son anda Miley, evliliklerinin başka bir yerde olmasına karar verdi. Bu gelişme ile balayı tatili iptal olmuş oldu. Miley Cyrus ve Liam Hemsworth sonbaharda evlenmeyi planlıyorlar fakat henüz evlenecekleri yerleşke belirlenmedi.

bfb506334af2ea519eafcc9c098c1e67abe902d9

Miley Caymış

Daha önceden Avustralya’daki küçük bir kumsalda evlenmeyi düşünen çift, görünüşe göre bu planlarından vazgeçti. Bir kaynağa göre Miley Cyrus : ” Küçük bir evde özel bir tören yapmaya hazırlanıyor. Liam ise gerçekten büyük bir düğün istiyor .” şeklinde bir konuşma yapmıştı. Çiftin balayılarını yapıp yapmayacakları ve yaparlarsa nerede yapacakları ileri ki günlerde belli olacak. Tüm hazırlıkları yapılan şaşalı düğünden son anda Miley Cyrus vazgeçti. Her ne kadar bu durum Liam’ın hoşuna gitmesede şu ana kadar sessizliğini korudu.

Artık Uslandım

Sahnelerde aşırı ve sıra dışı tavrıyla görmeye alıştığımız ünlü pop starın düğününde de herkesi şaşırtacağı bekleniyordu. Cyrus bilindiği üzere sosyal medyanın uçarı ve şımarık kızı ilan edilmişti. Hatta konserlerinde aşırı cinsel öğeler kullanması yüzünden bazı ülkelerde yasaklanmıştı. Liam ile birlikteliğinin hemen akabinde sahnelere ve çılgın yaşamına ara veren Cyrus’un bu 180 derece dönüşü basında da merak konusu oldu.

Liam ile nişanlanan ünlü şarkıcı önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan The Voice yarışmasına da katılacak.

 

Haber

İlginizi Çekebilir