Katy Perry 4. Albümü İçin : ”Şans Benim Yanımdaydı ”

18 Ağustos sabahı On Air With Ryan Seacrest programına röportaj veren , beklenmedik yapımcılar ile çalışan , sürpriz iş birlikleri ortaya çıkaran Katy Perry gelecek LP albümü için bir takım değişiklikler yapmaya karar verdi. Sıra dışı singleları E.T. ve Dark Horse çıkaracağı albümü için aslında bize sinyaller vermişti.
Olimpiyat oyunları için yapmış olduğu Rise şarkısı hakkında düşüncelerini dile getirdi. 

Katy Perry albümü için ”Albümün belirginliği konusunda haklıyım ve bir çok deneyim edindim. Bazı şanslar elde ettim. Dinleyicilerimin güvenini kazandım ve başka şeyler denemelisin gibiler. Acele etmiyorum. Eğer müzik iyiyse, herkes senin geçirdiğin zamanı unutur. Onlar bir takvim aramıyorlar , onlar sadece kaydı dinlerken en iyi zamanlarını geçiriyorlar . Eğer ben kendi müziğim ile savunmasız ve otantik kalırsam benim dışımdaki şeyler ile bağlantı kuracağım. ”

Katy-Perry-Rise-640x640

Rise Anka Kuşunun Hikayesi’ni Anlatıyor 

”İlk işim şarkı yazmaktı , bu yeni kaydım albümümün ortasına geldiğimi gösteriyor. Anka kuşunun hikayesi , geri sayım yaparken mazlum insanların hissi ile ilişkili ama devamlı olarak yükseliyor ve fırsatlar yükseliyor daima içimde ve kalbimdeler.Yaratıcı bir şekilde NBC olimpiyatları benden bir olimpiyat şarkısı istedi. Ben de bu şarkıyı yaptım ve çok sportif hissettiren bir soundtrack. Sadece eşleştirdim ve bir marş oldu ve  hoş bir damak hoşnutluğu sağladı. Rise etrafımda girdap gibi dönen bir şarkı. Yıllar önce yazmayı denedim ama yapamadım, doğru gelmedi. Bu kaydı yaptığım zaman , film ve ya bunun gibi bir şeyi düşündüğümde bir köprü yapmak istedim ve bu çok açık ve mükemmel bir uyum gibi göründü. ” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber

İlginizi Çekebilir