Paparaziler için Dublör Kullanıyor. Kardashian Herkesi Nasıl Kandırdı.

Kardashian, geçen haftayı arkadaşı Joe Francis’in Meksika Punta Mita’daki villasında geçirdi. Gün boyu çocuklarıyla oynayıp denizin, havuzun ve güneşin keyfini çıkaran Kardashian bu arada da ikinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra nasıl da forma girdiğini gözler önüne serdi. Ama sonra biraz çocuklarıyla baş başa kalmak istedi. Kardashian Paparazi Dublörü ortaya çıkarak basını kandırdı.

Dublör Arkadaşı Çıktı

Uzaktan bakıldığında kendisine çok benzeyen bir dublör kullandı. Bazı internet sitelerinin iddialarına göre bu genç kadın aynı zamanda Kardashian’ın arkadaşıydı. Kim Kardashian’ın Punta Mita tatilinde paparazzileri kandırmak için dublör olarak kullandığı genç kadın saç modeli ve rengi, beden ölçüleriyle Kardashian’a çok benziyordu.

Bikinisinin rengi ve kesimi bile Kim Kardashian’ınkinin aynısı olan genç kadına TV yıldızının asistanı Steph Shep eşlik etti. Kim Kardashian bu kez gözlerden uzak olmanın keyfini çıkarmak istedi.  Sürekli göz önünde olmaktan yorulmuş olacak ki böyle bir yöntem ile gözlerden uzak kalmayı başardı.

Haber

İlginizi Çekebilir