Courtney Stodden Bieber Sevgisini Instagramda Nasıl Gösterdi

Courtney Stodden’i henüz takip etmeyenlerin şaşkınlıkla karşılayabilir. 21 yaşındaki Reality Star, son yaptığı paylaşımla Bieber hayranlarına süpriz yaptı. Stodden, ünlü pop stara olan sevgisi göstermek için kılık değiştirdi. Kolarına yaptığı dövmeler, kafasına taktığı kırmızı bandana ve giydiği siyah Calvin Klein iç çamaşırı ile Courtney Stodden Bieber  oldu. Instagramda paylaştığı fotoğrafta Bieber’a olan benzerliği ise oldukça şaşırtıcı.

What Do You Mean

Courtney, bu benzerliği çektiği bir video ile de süsledi. Yatak odasında çektiği videoda fonda çalan What Do You Mean şarkısına playback yaptı.  Yaptığı açılmada senin hayranımım iğrençlik yok, diyerek bu yaptığının dalga geçme amaçlı olmadığını belirti. Eşcinsel benzetmerini önlemek ve Bieber hayranlarını kızdırmamak için büyük özen gösterdi. Bieber’a olan benzerliği ise ünlü şarkıcının hayranlarının gözünden kaçmadı. Paylaşımla yapılan bir yorum ise bunun açık ispatı.

  • ” Courtney, gözlerin aynı Justin’in gözleri. Gerçekten inanılmaz”.

Justin Biebera olan benzerliği gerçekten şaşırtıcı. Yaptığı özel makyaj ve saç modeli ile neredeyse birebir benzeyen Stodden’ın bu paylaşımı için henüz Bieber tarafından bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde hayranları ile ve Selena Gomez ile yaptığı tartışma üzerine ünlü şarkıcı hesabını hayranlarını kapatmıştı. Bu durum henüz akıllardan çıkmamışken bu paylaşımın Bieber tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Bu tartışmanın üzerine Courtney’in Justin saflarında yer aldığı aşikar. Ünlü reality star bu paylaşımına Bieber fanları olumlu tepki gösterirken, Gomezin ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

14033576_1665416510444515_1846808057_n

Haber

İlginizi Çekebilir