Jennifer Lopez Ayrılık Kararı Aldı. Casper Smart İle Yolları Ayrılıyor

47 yaşındaki yıldız şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 2014 yılında kendini aldattığı için sevgilisini terk etmişti. Bir ay süren bu ayrılığın ardından Lopez, 29 yaşındaki sevgili Smart’ı affederek tekrar bir araya gelmişti. Bu gelişmenin ardından ise yeni gelen haberler ünlü çiftin ayrılık kararı aldığını yönünde. Jennifer Lopez ayrılık kararı basında şok etkisi yarattı.

Dost Kalacaklar

Ancak dost kalmaya devam edecek çift, bu karara üçüncü bir kişinin sebep olmadığını belirtti. İlişkilerinin doğal bir şekilde sona erdiğini ileri sürüldü.  Lopez ile Smart’ın ilişkilerini bitirdiği ama dost olarak görüşmeye devam edecekleri de iddialar arasında. Her ne kadar dost kalacakları iddiaları gerçeği yansıtmasada, Lopez’in bu kararı almayı uzun zamandır düşündüğü söyleniyor. 2014 yılında sevgilisinin aldatmasını bir türlü unutamadığı ve genç sevgilisiyle sürekli tartıştıkları  söyleniyordu.

2014 yılından bu yana, Jennifer Lopez ile üç yıllık sevgilisi Casper Smart arasında sular bir türlü durulmadı. Sofie Vissa adlı transseksüel ile aldattıldığı yönünde çıkan haberleri Lopez hazm edemedi.  Basında daha sonra çıkan haberlerde Casper Smart’ın Lopez’i aldattığı tek kişi Sofie Vissa olmadığı anlaşıldı. Başka  bir transseksüel model olan  Xristina Marie ile de ilişkisi olduğu ileri sürülmüştü.

İşte Jennifer Lopez’i Aldatığı Transseksüel Modeller

Haber

İlginizi Çekebilir