Calvin Harris Şişkin Kasları ile Instagramda Havasını Attı

İç çamaşırına kadar soyunmuş isim ünlü Dj Calvin Harris’in ta kendisi. Fotoğrafta beyaz bokser (Armani) iç çamaşırından daha dikkat çeken ise Calvin Harris’in kasalarıydı. Harris Instagramda paylaştığı bu fotoğraf ile menajeri Mark Gillespie doğum gününü kutladı. Fotoğrafta ünlü DJ’in kaslarını şişirerek kime hava attığı ise merak konusu oldu. Calvin Harris vücut kasları ise özellikle kız hayranlarının dikkatini çekti.

calvin-harris-emporio-armani-billboard-2015-650-b
DJ, Armani’nin giysi ve aksesuarları için yeni yüzü olmuştu

Taylor’ı Unutamadı

DJ Calvin Harris’ten ayrılır ayrılmaz aktör Tom Hiddleston’la birlikte olmaya yaşamaya başlayan Taylor Swift, Harris için tam bir hayal kırıklığı oldu. Sevgili olamanın yanında çok iyide arkadaş olan çiftin şok ayrılığının ardından suskun kalan taraf Harris olmuştu. Taylor yeni bir aşka yelken açtığı Hiddleston ile yeni aşkının keyfini çıkarırken, Harris işine odaklanmış ve Rihanna ile  This Is What You Came For şarkısını piyasaya sürmüştü.

Her ne kadar herşeyin bir anda olup bitsede, yanan ateşin henüz sönmediği gelen dedikodular arasında. Harris’in bu ayrılık sonrası dengesinin bozulduğu ve özellikle vücut geliştirme ve spor ile bu depresif psikolojiden kurtulmaya çalıştığı söyleniyor.

Aralık ayında ünlü DJ, Armani’nin  yeni yüzü olmuştu. Yapılan anlaşmanın ardından Şubat’ta  ilkbahar/yaz koleksiyonu için kamera karşısınına geçmişti. Sosyal medyadan gelen olumlu tepkiler ünlü DJ’i sevindirmişti.

Instagramdan paylaşılan fotoğrafa 238 bin beğeni geldi. 8 binin üzerinde yorum alan paylaşımda kız hayranlarının etkisi büyük.

https://www.instagram.com/p/BJvyJ6uAFmt/

 

Haber

İlginizi Çekebilir