Miami Konseri Sonrası Rihanna & Drake Aşkı Doruğa Tırmandı

İlişkileri Mtv VMA müzik ödül töreninde resmileşen Drake ve Rihanna artık sevgililer. Drake Miami’de vereceği konser için özel bir jet ile beraber sevgilisiyle uçtu. Drake konser sonrası E11even gece klübünde sevgilisi Rihanna ile eğlendi. Geceye Flo Rida, Lil Wayne ve Bow Wow da katıldı. Drake’in bir an bile ellerinin Rihhana’nın üzerinden çekmediği gözlendi. Bir ara Rihanna’nın gülümseyerek Drake’in suratını okşayark öptüğü ve kulağına birşeyler fısıldadığı görüldü. Gecede Rihanna & Drake Aşkı  doruğa tırmandı.

https://www.instagram.com/p/BJxkw0Bg-Zc/

Rihanna Konserde Seyircilerin Arasında

Drake Miami’deki konserinde oldukça mutlu gözüküyordu. İzleyicilerin arasında sevgilisi Rihanna’da yerini aldı. konser boyu Drake’e eşlik eden Rihann’a nın halinden çok keyif aldığı gözlerinden okunuyordu.

Eski sevgilisi Chris Brown ile olaylı hata kavgalı biten zorlu aşk hayatına Drake ilaç gibi gelmiş olacak. What’s My Name şarkısı sonrası çıkan dedikodular üzerine Drake, “Rihanna için dans etmeyi keşke becerebilsem” açıklamasını yapmıştı. O günlerde bile hislerini gizlememişti. Rihanna’ya olan hayranlığını açıkça her yerde dile getiren Drake sabırla aşkı için bekledi.

rihanna-drake-dating-083116-620x413

2016 yılında Views albümünü yayınlayan ünlü rapçi Hotline Bling ile büyük bir başarı yakaladı. Çektiği video klipte dans ederken gördüğümüz Drake, aşkı için her şeye var olduğunuda göstermiş oldu. Adım adım aşkına yaklaşan ünlü rapçi, herşeyin zamanında ve güzel olması için elinden geleni yapmaktan geri durmadı. En son olarak, VMA 2016 milyonların gözü önünde aşkını ilan etti.

Umarız güzel bir birliktelikle sonlanacak bir aşk hikayesini bizlere yaşatırlar.

Haber

İlginizi Çekebilir