Jaime King’den açık mektup: ‘Taylor Swift oğlumuzun hayatını kurtardı’

ABD’li ünlü aktris ve model Jaime King, ‘en yakın arkadaşım’ dediği ünlü şarkıcı Taylor Swift hakkında bir açık mektup yazdı. İkinci oğlu Leo’nun doğuştan kalp hastası olarak dünyaya geldiğini söyleyen King, mektubunda bağış yaparak oğlunu kurtaran ismi açıkladı:

57c8166267b0a92790ff4ae7

 

 

‘Taylor Swift’in görebileceğiniz en özverili insanlardan biri. Ve bunları pek çok kişi bilmiyor çünkü Taylor yaptığı iyilikleri sessizce hallediyor. Bir süre önce oğlumuza BAT (Büyük arterlerin transpozisyonu ) teşhisi kondu. Küçük oğlumuz, hem bizim için hem tüm ailemiz için travmatik, korkutucu bir kalp ameliyatı geçirdi. Bunu yalnızca birkaç yakın dostumuz biliyordu. Kendimizi izole edilmiş ve kafası karışık hissettik. Leo’nun vaftiz annesi olarak Taylor, onun doğum gününde hastaneye büyük bir bağışta bulundu. Bu hem bize, hem de bu hastalıkta mücadele eden herkes için çok önemli bir hediyeydi. Zor günlerimizde hep yanımızda oldu, bize yalnız olmadığımızı hissettirdi.’

57c8167067b0a92790ff4aea

 

 

 

Jaime King ve 40 yaşındaki eşi Kyle Newman’ın ilk oğulları James 2013 yılında dünyaya geld. King daha sonra yeniden anne olmak istedi ancak beş kez düşük yaptı. 2015’te yeniden hamile kalan King, ikinci oğlu Leo’yu temmuzda dünyaya getirdi.

Jaime King ve Taylor Swift’in arkadaşlıkları daha çok yeni olsa da, King onu en yakın arkadaşlarından biri olarak görüyor.

Haber

İlginizi Çekebilir