Zayn Malik Freedun Şarkısında M.I.A ‘nın Gönüllü Vokalisti Oldu

M.I.A yeni albümü “AIM” ile 9 Eylülde müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dördüncü albümü olacak “AIM” de süpriz bir isim Zayn Malik yer alacak. Zayn, “Freedun” şarkısında M.I.A’ya vokallik yapacak. Geçtiğimiz günlerde  BBC1 radyoda katıldığı programda açıklama yapan M.I.A, albüm’ün nerdeyse bittiğini söyledi. “Freedun” şarkısı Zayn gibi diğer şarkıcılarında katılımı olsaydı süper bir şarkı olurdu” diyen ünlü hip-hop yıldızının, albümü tamamlamak için Hindistan seyahatinden dönmesi bekleniyor. Zayn Malik Freedun şarkısında gönüllü olarak vokal yapacak.

Zayn Malik İle WhatsApp’ta Anlaşmışlar

Zayn ve M.I.A ilk kez Zayn’ın Mind Of Mine albümü için bir araya geldi. Zayn’ın kendisine ” Aynı yayın şirketindeyiz. Benim için  şarkı yazar mısın? ” sorusu ile aralarındaki işbirliğinin başlamış. AIM albümü hazırlıkları içinde gelen bu sıcak teklife ünlü şarkıcıda duyarsız kalmadı. “Zayn için gerçekten bir şarkı yazmak sitiyorum..” açıklaması yapan M.I.A o dönemlerde Zayn ile whatsapp üzerinde konuşarak anlaştık dedi.

mia-skrillex-go-off-aim-last-album-bbc-radio-1-annie-mac-interview

9 eylül’de müzik marketlerde yer alacak AIM albümü için ünlü şarkıcının oldukça heyecenalı olduğu gözlendi. “Freedun” şarkısına ise video klip çekilmeyeceği sorusuna henüz bir cevap yok. Zayn Malik’in ise video klipte oynama fikrine sıcak baktığı, M.I.A’nın kendi albümü Mind Of Mine albümüne olan desteğini unutmadığını söyledi.

M.I.A diğer şarkıcılara ise sitemliydi. Zayn’ın kendisine olan pozitif yaklaşımın ardından “Freedun” şarkısı için bir çok sanatçıyla beraber koro olarak bir çalışma yapmak istediğini ancak diğer sanatçılardan destek alamadığından bahsetti. Hip-hop yıldızı yaptığı açıklama ile Zayn Malik ile yaptığı işbirliğine minnettar olduğunu bellirti.

Zayn Malik –  Pilowtalk video klibini izleyin 

Zayn Malik – Its You video klibini izleyin

Haber

İlginizi Çekebilir