Drake’in Yeni Videosu Childs Play Rihanna’yı Kızdıracak

Drake yeni video klibini yayınladı. Yeni Videosu Childs Play için çekilden video klipte sürpriz bir isim Tyra Banks yer alıyor. Klipte Drake’in sevgilisini canlandıran Banks ile Drake bir restoranda görülüyor. Drake’in lavaboda cep telefonunu masada unutmasını fark etmesiyle başlayan klip, Banks aldatıldığını fark edince Drake’in suratına cheesecake fırlatıp başından aşağıya şarap döküyor.

Yeni Başlayan Aşk İçin Kötü Örnek Oldu

Rihanna ile yeni bir aşka yelken açan Drake son videosu Childs play ile çapkın sevgiliyi canlandırıyor. Sevgilisi tarafından yakalandığı bir anın konu edildiği video yeni başlayan aşkları için kötü örnek oldu.  Klipte, Tyra masaya vurarak Drake’e ” Sana nasıl Aubrey diyebiliyor. Bu işte bir bit yeniği var. Annen ve benden başka kimse sana Aubrey demiyor. Bu kız nasıl olurda sana Aubrey diyebilir.” İlerleyen tartışma restoranda yemek yiyen diğer insanları da rahatsız etmeye başlar. İyice sesini yükselten Tyra’ya Drake : ” Tamam. Ne yapmak istiyorsun o zaman” diye sorar. Dahada sinirlenen Tyra ise : ” ne mi yapmak istiyorum” der ve Drake’in suratına pastayı yapıştırır. Başından aşağıya döktüğü şarabın ardından da masayı terk eder.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

drake-childs

Bu video klibin bir rastlantımı yoksa ünlü rapçinin daha önceden planlanmış bir iş olduğu merak konusu. Rihanna’ya olan aşkının hemen ardından gelen videoda aldatan bir adamı oynaması oldukça tuhaf kaçtı.  Drake’in romantik bir aşık ve çok duygusal bir erkek olduğu yönündeki izleni kıran bir video ile Drake yeni imaj peşinde mi sorusu gündeme geldi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir