Calvin Harris Eiza Gonzalez İle Yeni Bir Aşka Yelken Açıyor.

32 yaşındaki İskoçyalı ünlü Dj Calvin Harris ‘in hayatında yeni bir kadın var. Harris, meksikalı artist/şarkıcı Eiza Gonzalez (26 yaşında) ile geçtiğimiz cumartesi gecesi Los Angles’ta bir arkadaşının verdiği partide görüntülendi.  People’ın haberine göre gecede oldukça yakın oldukları görülen çift birlikte çok keyifli zaman geçirdiler. Eiza, Cristiano Ronaldo ve Liam Hemsworth ile olan  birliktelikleriyle basında sıkça kendinden söz ettirmişti. Calvin Harris Eiza Gonzalez arasındaki bu yakınlaşmanın yeni bir aşka  dönüşüp dönüşmeyeceği merak konusu oldu.

Yeni Aşk İddiası

People dergisinin bu haberi, Harris ve Tinashe sevgili oldukları dedikodularında yalanlamış oldu. Taylor Swift ile ayrılıklarının ardından Tinashe ve Harris arasında aşk dedikoduları çıkmış, iki ünlüden bu konuda herhangi bir yalanlama da gelmemişti. Cumartesi gecesi ünü Dj’in kolunda görüntülenen Eiza kameralara kötü yakalandı. Bir anda patlayan flasları tahmin edemeyen Eiza, ince siyah bluzunun azizliğine uğradı. Durumdan habersizce etrafına gülümseyen Meksika’lı güzel basından o geceki fotoğraflarını görünce şoke oldu.

e8a49f07d47cf553e700b4befe7249fc

Eiza Gonzalez Kimdir

30 Ocak 1990 Meksika Caborca doğumlu oyuncu ve şarkıcı ve eski model Glenda Reyna kızıdır. 16 yaşındayken profesyonel olarak  Meksika Lola karakterini oynadı. 12 yaşında babasını kaybetmesinin ardından, yaşamında annesi ve abisiyle Meksikada devam etti. Televiyon dizileri ve sinema filmlerinde ounculuk yapan Meksikalı güzelin 2 adet albümü bulunuyor.

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşk ile  basında büyük ilgi gördü. Ronaldo ile ayrıldıktan sonra Miley Cyrus ile ayrılan Liam Hemsworth ile adı anıldı.

Eiza Gonzalez Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir