Nicki Minaj Ödürülen Goril Harambe Unutmadı

Nicki Minaj yeni şarkısı ‘The Pinkprint Freestyle’ SoundCloud üzerinden yayınlandı. Şarkıda Lil’ Wayne, Meek Mill ve mayıs ayında öldürülen goril Harambe’ye atıfta bulunuyor.  Minaj , ” Bütün kaltakları bende sürüklüyorum aynı Harambe’nin 4 yaşındaki çocuğu sürüklediği gibi” sözleri ile Nicki Minaj Ödürülen Goril Harambe ‘ye atıfta bulundu. Yaptığı atıftanda amlaşılacağı üzere Minaj harambe’nin öldürülmesine karşı çıkan grupta yer alıyor.  Yaşanan olay sonrası sosyal medya gorilin öldürülmesini haklı bulanlar kadar öldürülmesine karşı çıkanlarında sayısı oldukça fazlaydı. Minaj’ın sosyal medyada büyük etki ayartmış Harambe vakasını şarkıya taşıması sönen ateşi yeniden canladıracağa benziyor.

6 dakikalık şarkının introsunda ayrıca Lil’ Wayne de gönderme yapmayı ihmal etmedi. Ani tempo değişiklikleri içinde dinlediğimiz şarkının sonunda, Minaj M.I.A hit şarkısı “Paper Planes” ingiliz aksanı ile söylüyor. Minaj şarkının yayınlanmasının ardından attığı tweet ile M.I.A’ya olan minetarlığını gösterdi.

Harambe Nasıl Öldürüldü

28 Mayıs 2016 tarihinde Cincinnati Hayvanat ve Botanik Bahçesi’nde 4 yaşındaki bir çocuk parmaklıklardan yukarıya tırmanarak bir gorilin bulunduğu kafese girmişti. 17 yaşındaki Harambe’nin yaşam alanına giren çocuğu goril, olayın şaşkınlığıyla tutu ve sürükledi. Çocuğun hayatının tehlike içinde olması bir hayvanat bahçesi çalışanını harekete geçirdi. Harambe  vurularak öldürdü. İnternet ortamında hızla yayınlan bu olay, Harambe’nin öldürülüp öldürülmemesi konusunda büyük tartışmalar yarattı. Jane Goodal tarafından yapılan açıklama ile gorilin öldürülmesi çocuğun kafese düşmesinin bir sonucudur. Hayvanat bahçelerinin daha iyi güvenliğe sahip olmaları gerekmektedir.

Nicki-Minaj-on-Instagram-615x500

 

Haber

İlginizi Çekebilir