Kendall Jenner ve Harry Styles tekrar barıştılar

Kim Kardashian‘ın 22 yaşındaki kardeşi Kendall Jenner ile One Direction grubundan Harry Styles, geçen yıl romantik aylar yaşadıktan sonra ayrılmıştı. İkilinin barıştığı yönündeki iddia, hem Jenner hem de Harry’nin hayranlarını sevindirdi.

Moda dünyasının prensesi Kendall Jenner ve One Direction’ın yıldızı Harry Styles, 2013 Kasım ayında tanışmış, bu tanışmanın hemen ardından 2014 Şubat’ına kadar kısa süreli bir ilişki yaşamışlardı.

İlişkileri gibi ayrılıkları da sessiz olan çift, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı.

kendall3

Harry, ayrılığın ardından çapkınlık yapmayı sürdürürken, Kendall kendini işine adadı. Harry bu yıl bir Victoria’s Secret modeli olan Nadine Leopold ve yine Victoria’s Secretçekimlerinde yer alan eski kız arkadaşı Georgia Fowler ile sevgili olup ayrıldı. Kendall ise ne tesadüftür ki, bu yıl Victoria’s Secret meleği oldu. Ancak her zamanki gibi yalnızdı. Zaten Kendall’ın lisedeki erkek arkadaşı dışında bilinen tek ilişkisi Harry Styles. Annesi Kris Jenner’ın kızlarının ilişkileri konusunda çok seçici olduğu, birlikte oldukları kişinin mutlaka çok ünlü olmasını istediği konuşuluyor. Harry bu anlamda da Kendall için uygundu.

Galeri İçin Fotoğrafa Tıklayın!

Haber

İlginizi Çekebilir