Made İn America Festivali’nde Bill Clinton Beyonce ile Buluştu

Her yıl çeşitli eğlenceli etkinlikler ile beraber kutlamaların yapıldığı Made in America festivalinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. 42. Amerika birleşik devletleri başkanlığını yapmış olan Bill Clinton’da festivale ziyarette bulundu. Clinton festivalde ayrıca ünlü şarkıcılar Beyonce ve Jay Z ile de bol bol pozlar verip fotoğraf çekildi.

Bu sene Amerika’nın Philadelphia eyaletinde yapılan Made in America festivaline ilginç ziyaretini açıklayan eski amerika birleşik devletleri başkanı Bill Clinton; Başkanlık seçimlerinin yaklaşması üzerine festivale katılarak ünlü insanlar ile birlikte eşi Hilary Clinton’ın başkan seçilmesi için oy potansiyeli toplamak amacıyla festivale katıldığını belirten Bill Clinton ayrıca espiri ile karışık eğlenmek için de buraya geldiğini ifade etti. Bol bol vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Bill Clinton festivale katılan insanlar ile de sohbet etmeyi unutmadı.

Made in America festivaline aralarında Beyonce, Jay Z, Lil Wayne ve Martin Garrix’in de bulunduğu yaklaşık 70 sanatçının konser verdiği festivale adeta ünlü akını yağdı. Siyasetçisinden, sanatçısına her kesimden insanında aralarında bulunduğu festival İşçi Günü olan Labor Day bayramı ile de aynı tarihler arasında olduğu için festivale katılım sayısı oldukça fazla idi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir