Rihanna 15 Bin Dolarlık Kırmızı Kalp Ceketi İle Drake’e Gönderme yaptı

Rihanna geçtiğimiz günlerde New York sokaklarında sıradışı bir şekilde görüntülendi. Saint Laurent’in kırımız kalp şeklindeki montuyla görüntülenen yıldız şarkıcının yeni aşkı Drake’e mesaj gönderdiği sonradan ortaya çıktı. Ayak bileğine yaptırdığı köpek balığı dövmesiyle Riri, yeni aşkı Drake’i resmen tescillemiş olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Drake’in koluna köpek balığı dövmesi yaptırdı. Rihanna’nın kendisi için yaptırdığı dövmeye böylece karşılık vermiş oldu. Rihanna 15 Bin Dolarlık Kırmızı Kalb Ceketi ile görüntülendiği video Instagram’a hayranları tarafından yüklendi.

drake-matching-rihanna-shark-tattoo-640x427

15.500$ ‘lık Kalp Çeket

Aynı zamanda kendi moda kreasyonları olan Riri, moda ikonu olamaya devam ediyor. En son yeni sevgilisine itafen giydiği  Saint Laurent’in kırmızı kalp ceketi tam anlamıyla göz kamaştırıcıydı. New York sokaklarında boy gösteren Rihanna dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gecenin sabahında kuşları beslerkende üzerinde kala kalp ceketi vardı. Anlaşılan o ki Rihanna bu ceketi ve yeni aşkına oldukça bağlanmış.

Rihanna ile neredeyse sürekli beraber olan Drake’in bu dövmeyi ne zaman yaptırdığı ise merak konusu. Mtv VMA ödül töreninde Rihanna’ya 20 yaşından beri aşık olduğunu açıklayan Drake aşkı için herşeyi göze almış. Ünlü çiftin yaşadıkları bu büyük aşkın önümüzdeki günlerde de çok konuşulacağı çok açık. Rihanna’nın kalp ceketi ile yaptığı bu jeste Drake’ten nasıl bir yanıt geleceği tüm Riri ve Drake hayranları tarafından merakla bekleniyor.

https://www.instagram.com/p/BJ-raXnBiAr/

Rihanna New York Sokaklarında Görüntülendiği Fotoğraflar

 

Haber

İlginizi Çekebilir