Taylor Swift Aşkı Bitti . Taylor ve Tom Hiddleston Ayrıldı

Taylor Swift ile Tom Hiddleston aşkı sonlandı. Calvin Harris’ten olaylı ayrılığı henüz zihinlerdeki tazeliğini korurken, 3 aylık Hiddleston birlikteliğide sonlandı. Gelen dedikodular ünlü çiftin büyük bir kavga ettiği ve bunun üzerine ayrıldıkları yönünde. Taylor için Harris’in ahı tuttu söylentileri dolaşmaya başladı. 3 ay süren Hiddleston birlikteliğinde basına ve dışarıya mutlu portre çizen Taylor yaşanan büyük kavganın ardından Taylor ve Tom Hiddleston Ayrıldı.

Taylor Göz Önünde Olmak İstemedi

Swift ilişkinin daha kendi özelleri içinde yaşanması konusunda Tom’u uyardığını ancak kendisini dinlemeyen sevgilisin ilişkisini gözler önünde yaşamaktan kaçınmadığı söyledi. Gözler önünde yaşanan bu aşkın olumsuz etkilerinden korkan Swift’in korktuğu başına geldi. Çift arasında yaşanan büyük bir kavga ilişkinin son noktasını da koymuş oldu. Taylor yaptığı kısa açıklama ile “Tom ile olan ilişkim bitti” dedi.

Yaklaşan Emmy ödül törenine birlikte gitme konusunda anlaşamayan çiftin bu yüzden mi ayrıldıkları konuşuluyor. Tom’un Swiftle olan ilişkisinde ne kadar ciddi olduğu sıkça sorulan sorulardan biriydi. Tom’un Taylor’a gerçekten evlenme teklifinde bulunduğu yönünde dedikodular dolaşırken, ünlü pop star’ın Emmy ödül törenine yanlız gitmek istemesi ikilinin arasını açtı.

Taylor ve Tom tarafından yapılan açıklamada yarılık sebebini, geçtikleri son ay bir birlerinden uzak kalmalarına bağladılar. Birbirleriyle yeterince zaman geçiremeyen çiftin aralarındaki ilişkinin soğuduğu bu yüzden de bazı şeylerin ters gitmeye başladığı açıklandı.

Haber

İlginizi Çekebilir