Belfie ile Kim Kardashian’ı tahtından etti

Rus model Kvitko yalnızca Instagram’da 4.1 milyon takipçi topladı.

Rusya’nın Kaliningrad kentinden olan ve Miami’de yaşayan model, vücut hatlarıyla internet dünyasında büyük beğeni topluyor.
‘Belfie’leriyle (Arkadan çekilen selfie) ünlenen güzel yıldızın, Instagram’da 4.1 milyon takipçisi oldu. Vücut ölçülerinin 95-63-105 cm olduğu belirtilen Kvitko, ölçülerini korumak içinse düzenli olarak spor yapıyor.

anastasiya-kvitko-1330073

Rus model, çoğunlukla özenle korumaya çalıştığı vücudunu gösteren fotoğraflar paylaşmayı tercih ediyor.

anastasiya-kvitko-1330077

Sosyal medyada çok sayıda kişiyi kendine hayran bırakan model, hayatında birinin olup olmadığını ise gizli tutuyor.

fft26_mf7705723

Anastasia, daha önce yaptığı açıklamada, doğal olmaktan yana olduğunu belirterek, “Mükemmel olduğumu düşünüyorum ve hiçbir yerimi değiştirmeyi planlamıyorum, ama estetik ameliyata da olumsuz bakmıyorum” demişti.

Rusya’nın Kaliningrad kentinde doğan ancak uzun süredir ABD’de yaşayan Rus güzeli, model olmak istediğinde başvurduğu bütün ajanslar ona fazla kilolarından kurtulması gerektiğini söyledi. Hatta öneriler arasında kalçasını küçültmesi de vardı.

 Kvitko’nun, bu konuda bütün girişimleri başarısız oldu. Bunun üzerine O da sahip olduğu kıvrımlarla fark yaratmaya karar verdi. Anastasia Kvitko, bedenini olduğu gibi koruyabilmek için çaba harcamaya başladı. Zamanla 3 milyon takipçisiyle sosyal paylaşım sitesinin en gözde ünlülerinden biri haline geldi.

Rus haber ajansı Sputnik’e konuşan Anastasia, kısa sürede bu kadar popüler olmasını, kadınsı hatlara sahip olmasına bağladı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir