Usher Hollywood Bulvarında. İsmini Yıldızların Arasına Yazdırdı

Şöhretler yolu olarak bilininen “walk of fame” de  Hollywood’un unutulmaz isimleri yer alıyor. 2400’den fazla yıldız isminin bulunduğu yolda artık Usher’ın da yer alıyor. Müzik kariyerinde geçirdiği 25 yılda bir çok başarıya imza atan R&B yıldızı, en çok Grammy kazanan siyahi şarkıcılardan birisi olmayı başardı. Dünya çapında 65 milyon albüm sattı. Dün (7 Eylül 06) Los Angeles’ta açık havada düzenlenen törende Usher’a yakın arkadaşları ve ailesi eşlik etti. Usher Hollywood Bulvarında yer alan aıyla Hollywood’un unutulmaz isimleri arasına girmeyide başarmış olduç

Klasik Star Pozunu Verdi

İsminin yer aldığı kadırıma uzanarak verdiği geleneksek star pozundan önce Usher, arkadaşları Kelly Rowlan ve Stevie Wonder ile fotoğraf çekildi. Törende karısı Grace Miguel ve oğulları Naviyd Raymond,  Usher Raymond V yer aldı. İlk albümünü 15 yaşında çıkaran Usher henüz 19 yaşındayken ilk Pilatinyum plağını almıştı.

1958’de açılan şöhret yolu, Yıldızlar Consolidated Terrazo Company adlı şirket tarafından yapılmıştı. Los Angeles belediyesi tarafından tarihi eser kapsamında koruma altına alınan Şöhret Yolu’na girmek her sanatçının hayali.

usher-090716

Haber

İlginizi Çekebilir