Calvin Harris’ten Taylor Swift ilişkisine ilk yorum

GQ dergisi tarafından “Yılın Solo Şarkıcısı” seçilen Calvin Harris, eski ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamalarla ilgi odağı oldu.

“Çok özel olduğunu düşündüğünüz bazı şeylerin birdenbire herkes tarafından bilinmesi çok zor bir durum” diyen 32 yaşındaki DJ, “Bazen ilişkiden sonra yaşananlar, ilişkinin kendisinden daha çok reklam oluyor” dedi.

“İLİŞKİDEN SONRA KIYAMET KOPTU”

26 yaşındaki ABD’li eski sevgilisi ile ilişkisi hakkında, “Biz birlikte olduğumuz dönemde medya döngüsü içine girmemek için çok çabaladık. Ben ünlü olmak konusunda pek iyi değilim. Ancak ilişki bittikten sonra kıyamet koptu” yorumunu yaptı.

TWITTER SAVAŞI

Ayrılıktan sonra Taylor Swift, Harris’in listeleri altüst eden şarkısı ‘This is What You Came For’ şarkısını takma isimle yazdığını doğrulamış, bunun üzerine Harris Twitter’dan eski kız arkadaşı ve ekibinin onun adını karalamaya çalıştığını savunmuştu.

“YENİ İLİŞKİNE ODAKLAN”
Harris ayrıca “Bunu şimdi açıklamaya karar vermesi çok incitici ve beni ne kadar kötü bir pozisyona sokuyor. Eğer yeni bir ilişkin varsa ve mutluysan ona odaklanmalı ve eski sevgilini gözyaşlarına boğmayı düşünmemelisin” yazmıştı.

“BASKIYA YENİK DÜŞTÜM”
Twitter’da o dönem yazdıklarını değerlendiren Harris, “Twitter mevzusu o baskıya yenik düşmem sonucunda oldu. Bunların hiçbirinin önemli olmadığını anlamam bir dakikamı aldı. Ben pozitif bir adamım” şeklinde konuştu.

“DOĞRU BİR İLİŞKİ DEĞİLDİ”
Harris, “Bizimkisi doğru bir ilişki değildi, bir şeyler yolunda gitmiyordu ve sona erdi. Ancak ne olduysa ilişki bittikten sonra oldu” yorumunu yaptı.

15 AYLIK İLİŞKİ BİTTİ
Calvin Harris ve Taylor Swift’in ilişkisi 15 ay sürdü.

BİR İLİŞKİ BİTTİ, DİĞERİ BAŞLADI
Swift, Harris’i terk ettikten iki hafta sonra 35 yaşındaki oyuncu Tom Hiddleston’la öpüşürken görüntülenmişti.

DÖRT YILDA 13 SEVGİLİ
Hiddleston, Taylor Swift’in son dört yılda hayatına giren 13’üncü sevgilisi olmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir