Mel B Spice Girls Birleşmesini Doğruladı. 2 Kişi Eksik Kaldı

Yılan hikayesine dönen Spice Girls’in yeninden birleşeceği haberleri Mel B tarafından doğrulandı. James Corden’un The Late Late Show’una katılan Mel B 90’ların efsane grubunun hayranları için yeniden bir araya geleceğini söyledi. Mel B Spice Girls birleşmesini doğruladı ve 5 kişiden oluşan grup bu sefer 3 kişyle yoluna devam edecek. Victoria Beckham ve Mel C grupta yer almıyacaklar. Spice Girl 3 kişi ile, Emma Bunton, Geri Halliwel ve Mel B ile hayranlarıyla buluşarak konser verecek.

102674270_mel_b_victoria_mel_c_emma_geri_image-large_transqvzuuqpflyliwib6ntmjwyk7tw5feg_7j_-yktyfy8s

2 Kaltak istemedi!

Programda Mel C grub ile ilgili soruları yanıtlarken, Corden’ın neden 3 kişi sorusuna Mel B ” Çünkü diğer iki kaltak bunu yapmak istemiyor” cevabını verdi. Ancak bu duruma çok da üzülmüyorum çünkü herkesin bir hayatı var. Beckham kendini moda işlerine, Mel C kendi albümüne yoğunlaşmış durumda. Grubun yüksek ihtimalle Londra’da yeniden bir araya geleceği ve ilk konserleri verecekleri düşünülüyor.

Tüm zamanların en çok satan ve üyelerinin tamamı kadınlardan oluşan İngiliz müzik grubu Birleşik Krallık’ta ortaya çıkmıştı.  1996 – 1998 yılları arasında oldukça popüler olan grup dünya çapında 55 milyon albüm, 20 milyon single satmış, 75 milyon dolar hasılat yapmıştı. Bir sinema filmi de bulunan Spice Girls, MTV ve Brit Awards başta olmak üzere onlarca prestijli ödül de kazandı. Her biri klasik olmuş pop şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş Spice Gilrs, 1998’de Geri Halliwell’in ayrılmasıyla sarsılmış, 2000 yılında da dağılmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir