Rihanna Kışkırtıcı Fotoğrafı Drake’i Kızdıracak Gibi

Rihanna’nın Terry Richardson tarafından çekilmiş çok kışkırtıcı fotoğrafı Fashion Mag’da yer aldı. Stilist Carine Roitfeld E! News’e yaptığı açıklamada çektikleri bu fotoğraf ile Rihanna’yı her yönüyle anlatmak istemiş. Rihanna şöhretini, vücudu,güzelliği ve kadınlığına borçlu diyen ünlü stilist Rihanna’ya övgü yağdırdı. Çektikleri fotoğrafta Riri sağ göğsünü  sütyeninden çıkartıp eliyle tutuyor. Üzerinde kıyafet yaptığı makyaj ve saç modelini taktığı şık mücevher ile tırnak içinde anaç kadın portresi çizmiş.  Fotoğrafta bu pozitif atmosferi dişiliğini ortaya çıkarması ilede bozan Rihanna ne kadar aykırı olabileceğini de gösteriyor.

rihanna-cr-fashion-book-cover

İyi Yada Kötü

Fashion Mag için iyi yada kötü kadın olma temasını işleyen fotoğraf her ne kadar sosyal mesaj içerme ve sanatsal açıdan bir değer taşısada bu durum Drake’i kızdıracak gibi görünüyor. Duygusal aşık Drake’in sevgilisinin basında yer alan erotik fotoğrafına tepkisinin sert olacağı bekleniyor. Fotoğrafı basının oldukça kışkırtıcı bulması bu duruma tuz biber ekti. her ne kadar Rihanna ile bir ilişkiye başlarken bu durumları göz önüne alan Drake, ilişkilerinin ilk haftalarında bu duruma hazırlıksız yakalanmışa benziyor.

Karşılıklı birbirlerine jest yapan aşıklar en son aşklarını vücudlarına yaptırdıkları köpek balığı dövmesiyle tescillemişti. Riri’nin aşkı için şöhretinden vaz geçip geçmeyeceği ise merak konusu. Aslında bu durumu Rihanna fotoğrafta çok net bir şekilde cevaplamış. Bir kadın olarak sevebileceği, aşık olabileceğini, hatta ileride belki evinin kadını çocuklarının annesi olacağını ancak içindeki şöhret ateşininde hiç bir zaman sönmeyeceğini göstermiş.

 

Haber

İlginizi Çekebilir