Cody Walker Bağış Kampanyasında Gözyaşlarını Tutamadı

Louisiana felekati için bir araya gelen Walker ailesi internet üzerinden canlı yayınla 130.000$ yardım topladı. Cody Walker bağış kampanyasında gözyaşlarını tutamadı. Etkinliğe Paul Walker’ın ailesi arkadaşları ve Fast & Furious filminde rol arkadaşı olan Vin Diesel katıldı.

43 Yaşına Girecekti

2013 yılında trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker yaşasaydı geçtiğimiz 12 Eylül’de 43 yaşına girecekti. Yanan araçta hayatını kaybeden Paul Walker yardım amaçlı Reach Out World Wide  ( Dünyaya Ulaşmak) ‘ın kurucusuydu. Dünyanın heryerinde zor durumda olan insanlara yardım etmeyi amaçlayan ROWW, Louisiana felaketi için yardım topluyor. Paul Walker’ın ailesi ve arkadaşlarının bir araya geldiği etkinlikte Paul’ün erkek kardeşi Cody Walker konuşması sırasında göz yaşlarını tutamadı. Abisine olan özlemini dile getiren Cody, yaşadığı duygusal anları milyonlarla paylaştı. Cody ayrıca Paul’ün kızı Meadow Rain Walker’dan da bahsetti.

Meadow Rain Walker, 17 yaşında ve genç kızlığa adım atıyor. Cody abisinin kendilerine emaneti olan kızı için ” O artık daha iyi. Zor günler yaşadı. Beraber bu zor günleri atlattık. Çok küçük yaşta babasını kaybetti. Onun yaşadığı acı hepimizden farklı oldu. Paul benim abimdi. Onla çok yakındık ve birbirimizi çok severdik. Meadow’un ise babasıydı ve daha birlikte yaşacakları çok şey vardı.”  açıklamalarında bulundu. Cody, ” Ben ve ailem Meadow için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Tüm aile onun etrafında. Onu dış dünyadan korumaya çalışıyoruz. Bu yüzden ondan falza haber alamıyorsunuz. Çünkü Paul bunu istiyordu. Paul’un çok korumacı bir insandı. Gerçekten çok özel biriydi” sözlerini ekledi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir