Selena Gomez’den Justin Bieber Atağı

İlişkileri bitse de Selena Gomez ve Justin Bieber cephesinden haberler gelmeye devam ediyor.

24 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Gomez, son zamanlarda yeni sevgilisi Sofia Richie ile romantik fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Bieber’a tepki göstermekte gecikmedi.

Gomez, 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Bieber’ın kendisine ulaşmasını engellemek için telefon numarasını değiştirdi.

Depresyon nedeniyle dünya turunu iptal eden Gomez, yakın çevresini yeni numarasını Bieber’a kesinlikle vermemesi için uyardı.

Justin Bieber, Nicole Richie’nin 17 yaşındaki kız kardeşi Sofia Richie’yle olan fotoğraflarını Instagram’da paylaşmasının ardından Selena Gomez hayranlarının hışmına uğramıştı.

Justin Bieber, takipçilerine, “Bu kontrolden çıkıp giden nefreti bitirmezseniz, hesabımı gizli yapacağım. Eğer gerçekten hayransanız sevdiğim kişilere karşı böyle acımasız olmazsınız” uyarısını yaptı.

Bunun üzerine Selena Gomez, “Eğer nefrete katlanamıyorsan, o zaman kız arkadaşının fotoğraflarını paylaşmayı bırak. Sadece ikiniz arasında özel olmalı. Hayranlarına sinirlenme. Onlar seni seviyorlar” şeklinde cevap verdi.

Justin Bieber’dan Gomez’e sert bir yorum geldi:

“Beni kendine ilgi çekmek için kullanmış insanları ve hala bu şekilde suçlama yapmalarını görmek komik. Üzücü. Sevgiler.”
Ardından Gomez, “Birçok kez aldatan insanların, onu affetmiş ve destek olmuş olanlara böyle suçlamalar yapıyor olmasını görmek komik. Hayranların neden kızdığına şaşmamak lazım. Üzücü. Sevgiler” yazdı.

Justin Bieber bunun üzerine 7,8 milyon takipçisi olan Instagram hesabını kapattı.

Haber

İlginizi Çekebilir