Jim Carrey Eski Sevgilisini Öldürmekle Suçlandı

Jim Carrey Eski Sevgilisini Öldürmekle Suçlandı. ünlü komedyen geçtiğimiz yıl kaybettiği eski kız arkadaşının ölümü hakkında kendisine yapılan suçlamalara cevap verdi. Taammüden ölüme sebep olmakla suçlanan Carrey, iddialara göre uyuşturucu madde sağlamakla suçlanıyor. Cathriona White’ın kocasının iddiasına göre Carrey, serveti ve şöhreti sayesinde karsının ölümüne sebep olacak uyuşturucu maddeleri illegal yollardan elde ediyordu.

Carrey hatırlanacağı üzere eski kız ardaşının ölümünden 1 hafta önce ayrılmıştı. People’a açıklamada bulunan ünlü aktör;

” Bu ne büyük bir utanç. Sevdiğim kadın hakkında bana yapılan bu haysiyetsiz suçlamaya karşı hiç bir tölerans gösterilemez. Ancak insan hayatında zor anlarda vardır ve ayakta kalmak zorundasınız. Cathriona ile tanışmamızdan önce o çok zor şeyler yaşamıştı. Onun bu trajik ölümü üzerinden kar sağlamaya çalışanlar artık dursun ve onun huzur içinde uyumasına izin versinler.”

İlk Açıklama İntihar Etti

Eylül 2015 Los Angles’ta ölü bulununan White’ın, yapılan inceleme sonucu intihar ettiği ortaya çıkmıştı. 30 yaşında hayatını kaybeden White’ın kanında uyuşturucu madde bulunamadı. Aşırıdoz ağrı kesici ilaçlar ile intihar ettiği açıklanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir