Karanlığın 50 Tonu (Fifty Shades of Darker) fragmanı rekor kırdı

Rekortmen filmden yeni bir rekor geldi. E. L. James’in bestseller romanından uyarlanan ‘Fifty Shades of Grey’ (Grinin Elli Tonu) adlı yapımın ikinci filmi ‘Fifty Shades Darker’ (Karanlığın Elli Tonu) 10 Şubat 2017’de izleyici ile buluşacak.
57e141a318c77b1af0ed4dfe

 

Dakota Johnson’ın canlandırdığı Anastasia Steele ve Jamie Dornan’ın hata verdiği Christian Grey karakterlerinin şehvet oyunu yeni filmde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan ‘Fifty Shades Darker’, 24 saatte dünya çapında 114 milyon kez tıklandı. Bu rakam, sinema tarihinin en büyük rekorlarından biri olarak kabul ediliyor. ‘Star Wars’un 112 milyon kez izlenen fragmanını geçen ‘Fifty Shades Darker’, beklentiyi yükseltti.
Yeni filmde Anastasia Steele ve Christian Grey’in hayatında artık oyun, kurallar ve cezanın olmadığı görülüyor. Görünürde Grey’in hayatındaki tüm sırların gün ışığına çıkması bekleniyor, fakat olayların seyrine yakından bakınca ikilinin ilişkisinin gizemli ve karanlık tarafında aslında çok bir şey değişmediği görülüyor.

57e141b818c77b1af0ed4e01

‘BU SÖYLENTİLER BENİ RAHATSIZ ETTİ’

Şehvet dolu sahnelerin yer aldığı ilk filmden sonra Jamie Dornan ve Dakota Johnson arasında elektrik olduğuna dair dedikodular çıktı. Dornan bu konuda, “Bunu duyduğumda kahkahalarla güldüm. Herkes film çekmediği için bu işlerin nasıl olduğunu bilemez elbet. Film çekerken rol arkadaşınızla iyi bir kimya tutturmanız gerekir. Rolün hakkını vermek için bu gereklidir. Biz de Dakota ile bunu yaptık. Rolümüzü oynadık ve bitti. Sette kaldı her şey. Evli ve yeni bebek sahibi olmuş bir babayım. Sadece işimle anılmak istiyorum. ‘Grinin Elli Tonu’nda ne kadar iyi bir iş çıkardığım konuşulsun istiyorum. Aslı olmayan haberlerde adımın anılması beni rahatsız ediyor” dedi.

57e1418818c77b1af0ed4df5

KISKANÇLIK İDDİASI

Amelia Warner’ın eşini Dakota Johnson ile olan yakın temas içeren sahnelerinden dolayı kıskandığı ve bu nedenle Dornan’ın devam filmlerinde oynamayacağı yönündeki dedikodular ortaya çıkmıştı.

ÜÇÜNCÜ FİLM YOLDA

Jamie Dornan bu konuda, “Bu çok saçma. Anlaşmam gereği filmin diğer bölümlerinde rol alacağım. Eşim çıkan dedikodulardan haberdar oldu ve duydukları karşısında çok üzüldü. Çünkü hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Amelia sanılanın aksine beni bu proje için çok yüreklendirdi. Bana her aşamasında destek oldu” şeklinde konuşmuştu.

Film, kitapta olduğu gibi üç ayrı film şeklinde izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Haber

İlginizi Çekebilir