Adele: ‘Angelina ve Brad ayrılığı bir dönemin sonu’

28 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Adele, New York Madison Square Garden’da verdiği konserini Angelina Jolie ve Brad Pitt’e adadı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, Brad Pitt ve Angelina Jolie ayrılığı haberini aldıktan sonra, New York’ta verdiği konserini ünlü çifte adadı.

‘Bununla baş edelim: Brangelina ayrıldı! Dedikodan pek hazzetmem ve özel hayatın özel kalması gerektiğini düşünürüm ama sanırım bir dönem bitmiş gibi hissediyorum. Bu nedenle, bu akşamki konserimi onlara adıyorum. Gerçekten çok, çok üzücü. Bu sabah bu haberi aldım ve şok oldum’ dedi.

GEORGE CLOONEY: ‘BUNDAN HABERİM YOKTU, ÇOK ÜZÜLDÜM’

Ünlü çiftin en yakın arkadaşlarından aktör George Clooney de şok olduğunu söyledi: ‘Bundan haberim yoktu. Bir aile için ne üzücü haber. Bunu duyduğum için gerçekten çok üzüldüm.’

51 yaşındaki gazeteci Piers Morgan, ‘Donald Trump’ı suçluyorum’ derken, ünlü model Christine Teigen de ‘Brad ve Angelina. Bugün nasıl işe gideceğim?’ diye tweet’ledi.

Brad Pitt ve Marion Cotillard’ın başrollerinde oynadığı “Allied” filmi Kasım ayında vizyona girecek. Pitt ve Cotillard, 1942 yılında geçen filmde, bir Alman yetkiliyi öldürmek için görevlendirilen ve daha sonra birbirlerine aşık olarak evlenen iki suikastçıyı canlandırıyor.

ABD medyası çekimler sırasında Pitt ve Cotillard arasında gözlemlenen “elektriğe” dikkat çekerken, en fazla öne çıkarılan sahne ikilinin otomobilde ateşli biçimde öpüştükleri bölüm olmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir